Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Martí:

Martí: "els veïns tenen dret a conèixer la realitat del municipi"

08/10/2012 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Menchu Martí desvela casos d’endollisme al consistori

Sant Adrià de Besòs | Redacció.-  L’agrupació local de Plataforma per Catalunya ha portat a terme una campanya per donar a conéixer l’amiguisme del govern municipal socialista en la contractació de treballadors a l’Ajuntament i les seves empreses.

Els prop de 12.000 fulletons repartits pel grup identitari a Sant Adrià de Besòs exposen les principals propostes de la formació per a la ciutat, al temps que denuncien la manca d’ètica en assignar llocs de treball en empreses municipals a quatre candidats socialistes que no van obtenir representació en les eleccions locals de maig de 2011.

Després de la difusió de la campanya, el govern socialista va reptar Menchu Martí per boca del tinent d’alcalde Pedro Rivero a que digués els noms dels quatre pressumptes endollats en el ple municipal. La regidora només va poder identificar un d’ells en la llista que li va ser presentada, ja que l’elenc estava incomplet i no incloïa els candidats suplents.

Davant les acusacions que l’alcalde Jesús Mª Canga va proferir sobre la regidora tractant-la de mentidera, i els intents d’acoquinar-la anunciant que presentaria una denúncia per injúries i calúmnies, Menchu Martí es va fer amb una llista completa de candidats socialistes i la va lliurar en les dependències municipals.

El govern municipal, que havia anunciat davant la premsa local la seva intenció de formalitzar la denúncia, no va tenir més remei que fer marxa enrer i anunciar la seva retirada.

El PSC, contra les cordes, va haver de donar explicacions públiques pels fets que PxC denunciava en els fulletons, demostrant-se així la veracitat de les afirmacions de la regidora.

Menchu Martí  va reiterar el seu compromís amb Sant Adrià de Besòs i amb el dret dels veïns a conèixer la realitat del municipi tot i les dificultats plantejades per l’equip de govern.

“No podran amb nosaltres ni amb les seves amenaces, ni amb les seves mentides ni amb les seves manipulacions. Al final ha quedat palès qui diu la veritat” –va sentenciar.

Campanya de Plataforma per Catalunya a Sant Adrià

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube