Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Per a treball, primer els de casa

Per a treball, primer els de casa

05/03/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya defensa que els veïns de nacionalitat espanyola sense feina tinguin prioritat en els plans municipals d’ocupació

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha exigit la prioritat dels veïns de nacionalitat espanyola per ocupar llocs de treball en els plans d’ocupació temporal de la ciutat.

Aquesta és una de les aportacions que el grup municipal identitari vol incorporar al protocol que està elaborant l’Ajuntament per regular l’accés als llocs de treball ofertats per l’administració local.

Plataforma per Catalunya ha forçat l’elaboració d’un reglament d’aquestes característiques arran de les suspicàcies generades per la contractació de persones properes a l’enton del govern municipal en anteriors convocatòries.

Menchu Martí va destapar i denunciar que entre les 37 places assignades a través del Pla de cohesió social de la ciutat es troben la dona del director d’un mitjà de comunicació comarcal, una afiliada del PSC, amistats d’un dirigent de les Joventuts Socialistes de la ciutat, quatre immigrants i altres afortunats que ja formaven part de diversos plans i tallers d’ocupació.

Per evitar que es reediti la manca d’ètica i dotar de transparència el procés de selecció de Plataforma per Catalunya demanarà que els beneficiaris dels plans d’ocupació no hagin format part de cap altre pla o taller ocupacional en els darrers 3 anys.

El grup municipal de Plataforma per Catalunya en l’Ajuntament promourà també que els llocs de treball els ocupi qui veritablement resideixi a Sant Adrià de Besòs. Així, per evitar la picaresca, presentarà al·legacions amb l’objecte de demanar els beneficiaris que portin un mínim de 5 anys empadronats a la localitat i presentin factures o justificants del mes anterior a la convocatòria per certificar el seu arrelament.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube