Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Per la dignitat de la dona, contra l'explotació sexual i el tràfic d'éssers humans

Per la dignitat de la dona, contra l'explotació sexual i el tràfic d'éssers humans

02/05/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya denuncia la prostitució apareguda als carrers

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha denunciat l’aparició de prostitutes que ofereixen serveis sexuals a la via pública.

En el transcurs del ple del mes d’abril la portaveu Menchu Martí ha detallat que és a la cruïlla de l’Avinguda de la Platja amb el carrer d’Eduard Maristany on s’apleguen les dones que exerceixen la prostitució.

Martí ha alertat de l’agreujant que suposa que aquest punt sigui una zona propera a la platja i estigui al costat de la parada de tramvia, l’estació de tren i el camp de futbol municipal, on per tant hi ha una gran afluència de nens.

 

 Des de Plataforma per Catalunya s’ha denunciat aquest cas davant l’alcaldia per tal que es posi fi a temps amb severitat a aquest brot il·legal de prostitució al carrer abans no proliferi l’oferta de serveis sexuals.

La portaveu Menchu Martí ha titllat de "denigrant” la situació a la que es veuen abocades aquestes dones immigrants, i ha demanat que s’investigui si la seva activitat té relació amb el nauseabund negoci de tràfic d’éssers humans i explotació sexual amb el que es lucren les màfies internacionals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube