Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Menchu Martí denuncia l'incompliment del reglament municipal

Menchu Martí denuncia l'incompliment del reglament municipal

30/05/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya estudia acudir a la via judicial per presumptes irregularitats després que l’equip de govern no hagi donat cap explicació per la no convocatòria del ple ordinari

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya Menchu Martí ha denunciat públicament que al maig no hi haurà ple municipal ordinari perquè l'equip de govern ha decidit unilateralment no convocar-lo.

Martí ha assegurat que “a data d'avui encara no se m'ha donat cap raó ni notificació oficial, com a regidora electa que sóc, d'aquest incompliment del reglament i del cartipàs municipal. Estem davant d'una, com a mínim, irregularitat”.

Plataforma per Catalunya ha presentat una instància a l'Ajuntament per tal que s’informi oficialment dels motius que han originat aquesta vulneració de les normatives municipals que suposa la no convocatòria, en el temps i forma deguts, del ple ordinari.

 

 


 

 

 

 

 


 

Martí ha advertit que en cas que no es donin explicacions d'aquesta irregularitat Plataforma per Catalunya presentarà en seu judicial, via contenciós administratiu, aquesta possible infracció.

La regidora ha apuntat als problemes i baralles internes que s'han pogut veure públicament en aquestos mesos dintre de l’agrupació local del PSC i també entre els 2 partits de l'equip de govern com a causa principal de la no celebració del ple ordinari de maig, on entre d'altres temes s’havien d’abordar els impagaments d’hipoteques i els desnonaments, dos assumptes que afecten a molts adrianencs castigats per la crisi.

La portaveu identitària ha qualificat d’“escàndol que el govern de la ciutat pateixi una paràlisi per culpa dels problemes interns del PSC i de la coalició de govern entre socialistes i neocomunistes. Es  vergonyós que els interessos partidistes i particulars d'aquests dos partits s'anteposin a l'acció de govern i al bé comú del poble per un repartiment de quotes de poder i influència”.

Martí ha advertit que el de Sant Adrià és un consistori sense rumb, pols ni timoner, en el que ICV-EUiA, socis de govern, es queixen de les lluites internes del PSC, per a continuació intentar aprofitar-se d'aquesta debilitat i “replantejar-se” revisar el seu acord de govern per veure quin rendiment poden extreure com a partit.

La regidora identitària corresponsabilitza ICV de l'actual situació en què es troba el govern municipal i la ciutat; de la falta de polítiques socials i de foment de l’ocupació a una ciutat amb 4.228 treballadors a l'atur. A més ha reprovat la seva actitud, en voler exercir al mateix temps de govern i oposició i controlar certes entitats per polititzar-les.

“Ara fan veure que només passaven per aquí com si tal cosa i que la culpa d'aquests nefasts 2 anys de desgovern a la ciutat solament és dels socialistes. Ara volen revisar l'acord de govern que van firmar al seu moment, per fer el paquet”.

Després de dos anys de legislatura socialista-neocomunista a la ciutat, el govern municipal s’ha mostrat incapaç d’oferir una resposta a la crisi i esmorteir el drama de l’atur, han minvat els serveis públics i socials de la ciutat, ha crescut l’incivisme i els robatoris, mentre els ajuts socials continuen anant proporcionalment, de manera majoritària, a mans d’immigrants.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

AREABESOS.COM, 29/05/2013; Plataforma per Catalunya estudia acudir a la via judicial per pressumptes irregularitats al no convocar-se sense cap mena d'explicació el ple de maig

- Ho va anunciat a una assemblea per valorar els dos anys de legislatura

Amb la assistència del Secretari Nacional d'Organització David Parada es va celebrar sota la presidència de la regidora i delegada local Menchu Martí, la 2ª Assemblea Local d'afiliats i simpatitzants de Plataforma per Catalunya de Sant Adrià per a examinar els 2 anys de política municipal a la ciutat, la meitat de la legislatura, i fiscalitzar l'acció de la coalició entre socialistes i neocomunistes que està al govern.

Tot el que es va parlar va quedar-hi eclipsat davant la noticia que va donar la regidora Menchu Martí als presents de la no convocatòria del ple municipal ordinari del mes de maig.

Menchu Martí va explicar que "aquest mes no n'hi haurà ple municipal ordinari perquè unilateralment l'equip de govern no l'ha convocat. Per què serà? A data d'avui encara no se m'ha donat cap raó ni notificat oficialment, com regidora electa que soc, d'aquest incompliment del cartipàs municipal. Estem davant d'una, com a mínim, irregularitat.

La regidora va continuar dient que els problemes i baralles internes, que s'han pogut veure públicament en aquestos mesos, dintre del PSC local i entre els 2 partits de l'equip de govern, a més d'altres motius que han sorgit a l'últim mes, serien la causa de la no celebració del ple ordinari de maig, on entre d'altres temes importants es tenia que debatre sobre les hipoteques i els desnonaments.

Les intervencions dels presents van incidir a que seria un autèntic escàndol que el govern de la ciutat patís una paràlisi per culpa dels problemes interns del PSC i de la coalició de govern entre socialistes i neocomunistes. Que seria vergonyós que els interessos partidistes i particulars d'aquests 2 partits s'anteposessin a l'acció de govern i al Bé Comú del poble, per un repartiment de quotes de poder i influència. Que aquest es un consistori sense rumb, ni pols ni timoner, del que cadascú va a la seva, tal com reflecteix la notícia sobre la passada assemblea d'ICV-EUiA. Inclús els socis de govern dels socialistes es queixen de les "lluites internes del PSC", per a continuació intentar aprofitar-se d'aquesta debilitat per "replantejar-se" revisar el seu acord de govern amb els socialistes, a veure què més poden treure per a ells.

En paraules de la regidora identitària: "ells que son corresponsables de l'actual situació en que es troba el govern municipal i la ciutat, ells que son corresponsables de la falta de polítiques socials i de foment de la ocupació en una ciutat amb 4228 treballadors a l'atur, ara fan veure que nomes passaven per aquí com si tal cosa i que la culpa d'aquest nefasts 2 anys de desgovern a la ciutat solament es dels socialistes i ara volen revisar l'acord de govern que van firmar al seu moment, per fer el paquet.

Plataforma per Catalunya ha presentat una instància a l'ajuntament per que se'ns informi oficialment del per què d'aquesta vulneració de les normatives municipals que suposa la no convocatòria, en el temps i forma degut, del ple ordinari. Encara que les raons ja s'intueixen.

Menchu Martí va acabar dient que "de no donar-nos explicacions d'aquesta irregularitat plantejarem en seu judicial, via contenciós administratiu, aquesta possible infracció."

També es va parlar a l'assemblea per part d'alguns assistents de la falta de resposta a la crisi per part del consistori, dels ajuts socials que reben els immigrants en comparació amb la gent de casa, del insuportable problema de l'atur que castiga als nostres treballadors, de la davallada dels sous i el deteriorament dels serveis públics i socials de la ciutat, del creixement de l'in-civisme i els robatoris i de l'oportunisme de certs partits de la ciutat que governant-hi a la mateixa, abusen de l'amiguisme i volen exercir al mateix temps d'oposició i controlar a certes entitats per a polititzar-les.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube