Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Clam contra la censura de la premsa local a Plataforma per Catalunya

Clam contra la censura de la premsa local a Plataforma per Catalunya

09/09/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Menchu Martí reprova la censura i el veto que el Diari de Sant Adrià ha exercit contra Plataforma per Catalunya en l’edició extraordinària del número dedicat a la Festa Major

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya, Menchu Martí, ha denunciat la discriminatòria exclusió que el Diari de Sant Adrià ha posat en pràctica en permetre que tots els grups municipals amb representació al consistori a excepció de Plataforma per Catalunya felicitin les festes patronals als veïns en l’edició extra dedicada a la Festa Major.

Aquesta publicació, que manifesta sempre una animadversió cap a la formació identitària gairebé malaltissa, trenca les normes més bàsiques del codi deontològic periodístic sobre imparcialitat i objectivitat, en el seu afany per intentar silenciar la veu d'una representant municipal votada per 600 veïns.

En enlletgir la regidora identitària la conducta del director del diari local, el sr. Iván Rodríguez, s’ha escudat en què es tracta d’una empresa privada que té la seva pròpia línia editorial i pren les decisions en conseqüència.

Martí, davant la clara mostra de parcialitat i falta d'objectivitat per part d'aquest mitjà i de la resposta del seu director, ha declarat que “aquests mateixos són els que s'omplen la boca amb les paraules respecte i pluralitat, mirant-nos amb menyspreu, agradant repartir carnets de bons demòcrates i donant hipòcrites lliçons del que ells no són: tolerants”.

“Per a major sarcasme, s'escuden en una suposada "independència" com a empresa privada per vetar-nos; una "independència" que queda ben demostrada pel seu seguidisme al poder local establert, fins a l'extrem de contractar en el seu moment un regidor socialista que estava a l’atur, suposem que seguint directrius dels seus. M'agradaria saber quants telenotícies durarien sense subvencions!"

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube