Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Cap mesquita a Catalunya

Cap mesquita a Catalunya

13/11/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya vota en contra del Pla Especial d’Ordenació de Centres de Cultes que permetrà la construcció de més mesquites

Sant Adrià de Besòs | Redacción.- La portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Menchu Martí, ha votat en contra del Pla Provisional presentat per l’equip de govern (PSC+ICV).

Aquest pla intenta ordenar i regular els futurs centres de cultes que vulguin instal·lar-se a la ciutat, per intentar frenar electoralment a Plataforma per Catalunya en un camp en el qual la coalició de socialistes i neocomunistes sempre ha negat que hi hagi problemes.

Menchu Martí va posar el dit en la nafra en comentar en el ple amb ironia que "és curiós que des que Plataforma per Catalunya està representat en aquest consistori municipal, l'equip de govern s'ha adonat de sobte dels greus problemes de convivència que representaria per als veïns la instal·lació de determinats "centres de culte", tal com sempre diuen en el seu llenguatge de bonisme políticament correcte. Si no generen problemes les mesquites, per què fer una pla per regular-les?"

Aquest pla s'ha confeccionat de forma potinera després de les modificacions a les quals els va obligar la Generalitat per incomplir la Llei de Cultes de 2009, prohibint la instal·lació de centres de cultes en un eix comercial de la ciutat i permetent que s'instal·lin en altres carrers i barris comercials del municipi.

La regidora va qüestionar la discriminació entre uns carrers i barris i uns altres. Per què en uns carrers no deixen edificar i en unes altres sí? És que hi ha comerços de primera i comerços de segona?".

Martí va recordar que aquesta Llei de Cultes de la Generalitat de 2009, impulsada pel tripartit del qual en formaven part PSC i ICV-EUiA per afavorir els musulmans, permetrà en un futur s'instal·lin a la ciutat mesquites, amb els consegüents problemes de convivència per als veïns.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube