Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Menchu Martí:

Menchu Martí: "les obsessions ideològiques han impedit el govern municipal mostrar unitat en aquesta gran causa justa"

29/11/2013 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

Menchu Martí enlletgeix la manipulació partidista del Dia Internacional contra la Violència Masclista per part del govern municipal

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya en l’Ajuntament, Menchu Martí, va enlletgir a l'equip de govern (PSC+ICV-EuiA) que en l'últim ple dugués a terme una utilització sectària d'un assumpte de tanta sensibilitat per a totes les dones com és el Dia Internacional contra la Violència Masclista en favor de les seves caduques ideologies.

La regidora de Plataforma per Catalunya va recriminar a l'alcalde "que no hagi pilotat un consens que hauria estat molt fàcil d'aconseguir per presentar una moció conjunta de tots els grups, que era el que les víctimes es mereixien”. La portaveu va lamentar que les obsessions ideològiques del govern municipal impedissin aprofitar l'ocasió per mostrar unitat en una gran causa justa.

L'equip de govern va presentar una moció plena de tòpics utilitzant l'ofensiu llenguatge d'enfrontament entre homes i dones per la sóla raó del seu sexe.

Menchu Martí ha reprovat la instrumentalització de l'abominable violència masclista i la discriminació que patim les dones moltes vegades per fer campanya a favor de l'avortament lliure i total. 

La portaveu ha assenyalat que el pamflet editat per a l'ocasió no exposava, no obstant això, quines cultures, quines religions i en quins països es dóna més desigualtat i discriminació. En aquest sentit va revelar que són els països musulmans i aquells països andins i africans on l'indigenisme tribal campa a plaer.

Martí va apuntar així mateix que el 43% dels vils assassins de dones a Espanya són immigrants, segons les dades del Consell General del Poder Judicial i que un dels pitjors símbols de la denigració i de la submissió de la dona als seus marits són la burca i el chador.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube