Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

José Anglada de nou denunciat per insults masclistes i misògins

José Anglada de nou denunciat per insults masclistes i misògins

29/09/2014 - Sant Adrià de Besòs

Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La regidora de PxC a Sant Adrià de Besòs Menchu ​​Martí ha tornat a denunciar per segona vegada a José Anglada per injúries, calúmnies i amenaces.

L'ex militant de PxC, querellat pel consell executiu del partit per presumptes delictes d'apropiació indeguda i estafa va tornar a mostrar la seva misèria humana amb un enfilall d'insults masclistes i misògins al seu compte de twitter.

La denúncia també s'ha fet extensiva a l'amiga i secretària personal d'Anglada, Marta Riera a la qual el vigatà va pagar una caldera amb diners del grup municipal de Plataforma per Catalunya a Vic, que es va sumar veloçment al insultant ridícul com lloba ferida. Cal recordar que la Marta Riera també té interposada una querella al jutjat de Vic de Plataforma per Catalunya per un presumpte delicte d'apropiació indeguda.

Aquesta denúncia es suma al llarg historial judicial i les múltiples condemnes que ja té  l’expulsat de PxC, a més de les diferents querelles i demandes a les que haurà de fer front en les properes dates. La propera serà el 8 d'octubre que està citat a declarar a les 12 del matí als jutjats de Vic com a imputat davant d’una querella criminal per un presumpte delicte de revelació de secrets.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube