Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra l'endollisme

Contra l'endollisme

13/11/2014 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Menchu Martí demana al regidor socialista responsable dels equipaments culturals que aclari el procés pel que un destacat militant del PSC ha entrat a treballar en el Centre cultural de titularitat municipal Polidor


Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya en el consistori li ha demanat en el ple al sr. Ferrer que expliqui com ha accedit a treballar recentment al Centre Cultural i Juvenil Polidor un candidat del PSC en les últimes eleccions municipals, així com també que aclareixi quin càrrec ocupa.

Martí ha explicat que és massa casualitat com perquè el govern municipal no tingui res a veure en aquest assumpte, malgrat tenir privatitzada la gestió del Polidor amb una empresa externa. 

En aquest sentit la regidora ha recordat que no és la primera vegada que ENCÍS SCCL contracta membres dels partits del govern municipal per exercir la seva contracta en els equipaments municipals.

Martí li ha recriminar al sr. Ferrer que amb l'elevat nombre d'aturats que hi ha a la ciutat, la gent en l'òrbita del PSC acapari els contractes de la citada empresa, i ha qüestionat si ells també han de passar els filtres, cues, puntuacions i requisits que se'ls exigeix als centenars d’adrianencs a l’atur que entren a formar part dels plans d'ocupació municipals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube