Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

L'oposició tomba els pressupostos amb el vot de Plataforma per Catalunya

L'oposició tomba els pressupostos amb el vot de Plataforma per Catalunya

10/02/2015 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Menchu Martí vota en contra dels pressupostos 2015 presentats per l’equip de govern


Sant Adrià de Besòs | Redacció.- Les 4 regidores del PSC que s'han anat del seu partit a la bancada dels no adscrits fan que l'oposició sigui majoria (11 sobre els 10 regidors de l'equip de govern d'esquerres) fins a les eleccions municipals de maig. Tota l'oposició vota en contra dels pressupostos de l'equip de govern del PSC i ICV-EUiA.

Ara, per primera vegada en molts anys, toca als senyors del PSC i d'ICV-EUiA una cura d'humilitat i asseure's a dialogar per consensuar els pressupostos i qualsevol tema que vulguin que tiri endavant.

Els motius de la regidora identitària per votar en contra han estat els següents: no podem permetre que amb 4000 aturats a la ciutat es destinin 113.556€ a cooperació i “solidaritat” fora d'Espanya, que es gastin 66.632€ amb 4000 aturats a canviar la gespa de l'estadi de futbol, que gairebé la meitat del pressupost vagi destinat a pagar personal, la falta de transparència en l'adjudicació dels plans d'ocupació públics, que “casualment” es contracti a gents del PSC i ICV-EUiA en empreses a les quals l'ajuntament els privatitza la gestió d'algunes instal·lacions públiques i serveis, que Plà de Besós i el Consorci de la Mina ninguneguin als veïns, que es destinin 54.000€ a 2 assessors polítics ficats a dit amb el 24% de la població activa en atur, que fins ara hi hagi hagut 10 regidors amb dedicació plena quan en ciutats amb molt més diners i el doble d'habitants com Sant Cugat tenen només 7, que es destinin 30.000€ per als grups polítics municipals, que es destinin 8.550€ a associacions de municipis entre les quals està la Federació de Municipis de Catalunya que té a tota la seva anterior cúpula (44 alcaldes) imputats per cobrar sobresous il·legals mentre hi ha associacions i entitats de la nostra ciutat que porten 3 anys sense rebre ni 1€ de subvenció.

Plataforma per Catalunya va presentar un pla per estalviar 780.000€ eliminant i reduint una sèrie de partides pressupostàries. I va proposar destinar aquests diners per augmentar les partides dels programes d'urgències del Servei d’Atenció Social Primari, de foment de l'ocupació, de Gent Gran, de Discapacitats, de Dependència i que s'estudiï el remunicipalitzar els serveis de neteja externalitzats per l'ajuntament i que s'empri en ells a adrianencs.

Menchu Martí va finalitzar la seva intervenció dient “deixin participar als adrianencs, a tots els adrianescs, de totes les tendències en l'elaboració d'uns nous pressupostos socials i participatius, amb les aportacions de tots. Escoltin als ciutadans perquè s'obre ara una nova etapa a la ciutat.”

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube