Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Salvem l'esport local

Salvem l'esport local

02/03/2015 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya insta a l'alcalde a evitar la desaparició de l'equip femení de futbol del Sant Gabriel


Sant Adrià de Besòs | Redacció.- La portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament, Menchu Martí, demana en el ple a l'alcalde Senyor Callau i al seu equip de govern que facin tot el possible per ajudar l'equip femení de futbol del Sant Gabriel, que està passant per serioses dificultats econòmiques per acabar la temporada, i que podrien implicar la seva desaparició.

El Femení del Sangra milita a la Primera Divisió, la màxima categoria del futbol femení espanyol, actuant com a ambaixadores esportives de la ciutat. 

La regidor identitària exigeix que l'alcalde i el seu equip busquin fórmules perquè no se'ls cobri els subministraments (aigua, llum, gas, internet, ferreteria, personal de manteniment del camp, personal de neteja) el que resta de temporada ni la propera temporada. 

No se'ls podria ajudar destinant una part dels 55.000 € que ha donat la Federació Catalana de Futbol i els 11.632 € que ha posat l'ajuntament per canviar la gespa de l'estadi municipal José Luis Ruiz Casado a l'equip femení del Sant Gabriel?

Mentre es remodelava la gespa, les jugadors han hagut de marxar a jugar fora de l'estadi. Més inconvenients per a unes esportistes d'elit que estan lluitant per mantenir-se en la categoria d'or. 

Menchu Martí va incidir que “el dia 8 d'aquest mes l'ajuntament celebra el Dia Internacional de la Dona. Si de debò s’ho creuen, el PSC i ICV-EUiA, que ajudin a aquestes joves dones perquè puguin continuar la seva meritòria i exemplaritzant labor esportiva a favor del col·lectiu femení en un món tan masclista com és el del futbol”. 

Mentre l'equip de govern municipal (PSC + ICV-EuiA) vol destinar aquest any 113.556 € dels diners dels impostos de tots els adrianencs a les seves prioritats com una escola de joves per la pau a Argentina, a un sindicat afí al sindicat Comissions Obreres a Guatemala o ajudar mares solteres de la ciutat marroquina de Tànger, hi ha un equip de futbol femení punter d'una entitat esportiva amb arrelament a Sant Adrià de Besós a punt de desaparèixer per 15.000 €.

Des de Plataforma per Catalunya demanem que l'alcalde es replantegi seriosament quines són les seves prioritats i ajudin i subvencioni a les entitats adrianenques amb dificultats, que són moltes.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

AREABESOS.COM, 2/3/2015; Plataforma per Catalunya insta a l'alcalde a que ajudi a evitar la desaparició de l'equip femení de futbol del Sant Gabriel

Des de Plataforma per Catalunya “demanem al senyor Callau i al seu equip de govern que facin tot el possible per ajudar a l'equip femení de futbol del Sant Gabriel, que està passant per serioses dificultats econòmiques per acabar la temporada. Dificultats que poden implicar la seva desaparició. El Femení del Sangra milita en Primera Divisió, la màxima categoria del futbol femení espanyol, actuant com a ambaixadores esportives de la ciutat”.

Així comença la nota de premsa del partit amb representació al consistori adrianenc que també demana “que busquin fórmules perquè no se'ls cobri els subministraments (aigua, llum, gas, internet, ferreteria, personal de manteniment del camp, personal de neteja) el que resta de temporada ni l'any que ve”.

A més, des de PxC es pregunten “si no se'ls podria ajudar destinant una part dels 55.000€ que ha donat la Federació Catalana de Futbol i els 11.632€ que ha posat l'ajuntament per canviar la gespa de l'estadi municipal José Luis Ruiz Casado a l'equip femení del Sant Gabriel. Mentre es remodelava la gespa les jugadores han hagut d'anar-se a jugar fora de l'estadi. Més inconvenients per a unes esportistes d'elit que estan lluitant per mantenir-se en la categoria d'or”.

La portaveu de PxC comenta que “el dia 8 d'aquest mes l'ajuntament celebra el Dia Internacional de la Dona. Si de debò l'hi creuen, ajudin a aquestes joves dones perquè puguin continuar la seva meritòria i exemplaritzant tasca esportiva a favor del col•lectiu femení en un món tan masclista com és el del futbol”.

“Mentre l'equip de govern municipal de socialistes i ecocomunistes del PSC i ICV-EUiA vol destinar aquest any 113.556€ dels diners dels impostos de tots els adrianencs a “prioritats” com una escola de joves per la pau a Argentina, a un sindicat colega del sindicat Comissions Obreres a Guatemala, o a ajudar a mares solteres de la ciutat marroquina de Tànger, hi ha un equip de futbol femení punter d'una entitat esportiva amb arrelament a la nostra ciutat a punt de desaparèixer per 15.000€. Des de Plataforma per Catalunya els demanem que es replantegin seriosament quins són les seves prioritats i ajudin i subvencionin a les entitats adrianenques amb dificultats. Que són moltes”, conclou.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube