Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

En l'últim ple municipal la regidora identitària va presentar una moció de reprovació contra l'home fort d'ICV-EUiA al govern municipal Gregorio Belmonte, regidor d’Ensenyament

En l'últim ple municipal la regidora identitària va presentar una moció de reprovació contra l'home fort d'ICV-EUiA al govern municipal Gregorio Belmonte, regidor d’Ensenyament

04/03/2015 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El regidor comunista d'ICV-EUiA Gregorio Belmonte es veu obligat a demanar perdó a la regidora de Plataforma per Catalunya Menchu Martí


Sant Adrià de Besòs | Redacció.- En una comissió municipal el càrrec públic comunista va insultar de manera retrògradament masclista i denigrant a Menchu Martí posant en dubte la seva capacitat intel·lectual. Negant-se després a demanar perdó i retirar les seves ofensives paraules en diverses ocasions, inclòs un ple anterior on va tenir la fatxenderia de dir “el que s'ha dit, dit està.”

Plataforma per Catalunya va presentar així el 27 de febrer davant una sala de plens abarrotada de veïns una moció demanant que el regidor suposadament progressista retirés les seves paraules i demanés perdó a la regidora identitària. Belmonte va començar la seva intervenció amb la prepotència que li caracteritza i sense voler retirar els seus insults fins que va haver de callar davant el devessall d'insults i xiulades que va rebre de part del poble adrianenc allí present a la sala de plens. “Masclista”, “prepotent”, “pocavergonya”, van ser les paraules més suaus que va haver de sentir el regidor. Els assistents es van posar dempeus esbroncant-li fins a l'extrem d'haver d'intervenir l'alcalde amenaçant amb suspendre el ple.

Curiosa la parcialísima conducta de l'alcalde socialista, soci municipal i ostatge per poder governar del grup polític on milita Belmonte, que fins a aquell moment no havia fet gens per reconduir una situació i un espectacle boxornós que se li havia anat de les mans i que s'hauria pogut evitar si com a alcalde hagués exigit al regidor eco-comunista retirés els seus insults abans de començar el ple.

Davant la cada vegada més forta pressió popular contra el regidor comunista aquest no va tenir més opció que recular, empassar-se la seva prepotent intervenció i demanar públicament perdó a la regidora Menchu Martí, retirant les seves injurioses paraules.

És curiosa la doble vara de mesurar que tenen molts membres de la ultraesquerrana coalició ICV-EUiA, que se  les hi donen públicament de feministes i abanderats dels drets de la dona, i no dubten a insultar-les i vexar-les de forma grollera i masclista si aquestes no comparteixen la seva totalitària cosmovisió. Amb la prepotència que  s’arrogan en considerar-se posseïdors de la veritat absoluta.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube