Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Els ancians, abandonats pel govern municipal

Els ancians, abandonats pel govern municipal

13/04/2015 - Sant Adrià de Besòs

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

L'equip de govern municipal del PSC i ICV-EUiA no aprova una moció de PxC per subvencionar la instal·lació de detectors de fum en habitatges de persones d'edat avançada


Sant Adrià de Besòs | Redacció.- El vot en contra de socialistes i comunistes unit a l'abstenció del PP i de CiU va impedir que s'aprovés la moció que va presentar PxC demanant que es fes un informe dels ancians i persones amb discapacitats i problemes de mobilitat que viuen soles o amb la seva parella en el mateix estat físic o mental de Sant Adrià de Besòs, per estudiar la col·locació de detectors antiincendi en els seus habitatges.

Aquests detectors són petits aparells que s'instal·len sense obres en el sostre dels habitatges i que actuen com a alarma en el cas que en l'habitatge es produeixi un incendi o acumulació perillosa de fum, emetent un so de gran volum que alerta tant a la persona que resideix en el pis com als veïns. El preu d'un detector de fums ronda els 20€. No calia fer una gran inversió.

Però ni per aquestes, l'alcalde va votar en contra. La regidora de Plataforma per Catalunya els va recriminar dient “m'entristeix molt la seva insensibilitat davant aquest assumpte. Disfressin-ho amb les excuses que vulguin, que para alguna cosa són vostès especialistes en això, a inventar-se excuses per no votar-me a favor. Però la meva petició era i és justa, ajudar i millorar la qualitat de vida de les nostres persones majors augmentant-los la seva protecció. Vostès sabran per què no volen ajudar-les".

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube