Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Juan Marín: “Sant Andreu de la Barca necessita un pla de seguretat per posar fi a l’augment dels delictes”

Juan Marín: “Sant Andreu de la Barca necessita un pla de seguretat per posar fi a l’augment dels delictes”

19/04/2012 - Sant Andreu de la Barca

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El portaveu de PxC a Sant Andreu de la Barca afirma que els informes delictius facilitats per la Policia Local contradiuen la versió de l’equip de govern sobre el nivell de seguretat a la població

Sant Andreu de la Barca | Redacció.- El regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Marín, ha manifestat la necessitat de dissenyar un pla de seguretat i prevenció davant l’augment dels delictes a la població.

El dirigent identitari ha assegurat que “el govern municipal es vana a la pàgina web de l’Ajuntament de que Sant Andreu és una ciutat segura, però la Memòria de la Policia Local posa de manifest que en el període comprès entre els anys 2007 i 2011 els delictes han augmentat un 700%”.

Marín ha mostrat la seva especial preocupació per la violència de l’últim episodi delictiu en què un colombià ha estat degollat a l’aparcament de l’estació ferroviària de la població, freqüentat per magribins.

El portaveu identitari ha lamentat la manca de determinació per part del PSC a l’hora de prendre mesures davant d’aquesta escalada delictiva i espera que no s’hagin de produir més morts per veure una reacció de l’equip de govern al respecte.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube