Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Parada:

Parada: "l'aigua és un bé comú, una necessitat bàsica amb la qual no s'hauria de poder fer negoci ni especular"

14/02/2013 - Sant Boi de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PSC, CiU i PP no donen suport a una moció de Plataforma per Catalunya que demanava frenar l'augment d'un 25% en el rebut de l'aigua

Sant Boi de Llobregat | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya s’ha topat amb els votos en contra de PSC, CiU i PP a la moció que demanava frenar la pujada del rebut de l’aigua, que enfilarà el cost del servei en un 25% enguany.

La formació identitària denuncia que l'acord pres unilateralment per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), –organisme delegat del servei– del que forma part l'alcalde Jaume Bosch, suposa un encariment excessiu i sense cap tipus de raó lògica, ja que tampoc repercuteix en una millora del servei.

El portaveu local, David Parada, considera que “els partits municipals es desentenen dels interessos dels santboians que pateixen aquesta devastadora crisi, i els converteixen en víctimes de l'especulació en els serveis bàsics com l'aigua”.

En aquesta línia assegura no entendre “per què sempre el poble ha de ser asfixiat amb més impostos per pagar el desastre generat per polítics i banquers”. 

El regidor santboià manifesta que “Plataforma per Catalunya aposta per una municipalització del servei de gestió i la distribució de l'aigua potable a Sant Boi, tal com es fa en altres municipis”.

En aquesta línia defensa que “l'aigua és un bé comú, una necessitat bàsica amb la qual no s'hauria de poder fer negoci ni especular”.

Parada ha recordat que el seu accés i consum és un dret fonamental recollit en els Drets Humans, en contraposició al rendible negoci en el qual l’han convertit els polítics en cedir el servei a multinacionals que solament busquen benefici sense tenir en compte res més.

“La privatització de l'empresa pública Aigües Ter-Llobregat és un error, ja que ara solament es buscarà rendibilitat amb més imposats, pujades de preu injustificades, i tot sota el mantell d'una crisi que cada vegada s'assembla més a una estafa a la ciutadania” –ha sentenciat.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube