Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lluïta activa contra l'amiguisme a les institucions

Lluïta activa contra l'amiguisme a les institucions

13/05/2013 - Sant Boi de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya força l’Ajuntament a iniciar un contenciós administratiu contra l’empresa concessionària dels Cinemes Can Castellet per desfer els presumptes tractes de favor que va rebre per part del govern municipal

Sant Boi de Llobregat | Redacció.- El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya  ha forçat el consistori a instar l’empresa concessionària dels Cinemes Can Castellet, NICTALIA SL, a tornar a l’Ajuntament de Sant Boi els diners que havia pagat per conceptes no contemplats en el plec de condicions de la concessió.

La instància ve motivada després que Plataforma per Catalunya presentés una denúncia formal davant la fiscalia Anticorrupció en la que alertava d’un clar i presumpte tracte de favor i malversació de fons públics dels que s’hauria beneficiat NICTALIA SL, empresa propietat d’un regidor del PSC de l’Ajuntament de Pallejà.

L’import que es reclama en total són 151.963'90 EUR en concepte de consums i manteniment des de l’any 2010 fins l’actualitat.

 

 

El portaveu de Plataforma per Catalunya en el consistori, David Parada, afirma que “l’Ajuntament es troba contra les cordes davant aquest cas i d’altres, en els que ha estat aplicant unes polítiques en que els tripijocs i l’amiguisme imperen per davant de qualsevol altra cosa”.

Parada ha reiterat el compromís del seu grup per “seguir treballant en els 38 ajuntaments en els que tenim representació tal i com ens vam comprometre a fer a l’inici de la legislatura per desmantellar el clima d’institucionalització de la presumpta corrupció”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL LLOBREGAT, 21/05/2012; El grupo municipal de PxC fuerza al Ayuntamiento a iniciar un contencioso administrativo contra la empresa concesionaria de los Cines Can Castellet

Interponiendo esta demanda, el gobierno municipal pretende negar trato de favor con esta empresa: ahora le reclama la devolución de 151.963 euros, cantidad que desde 2010 el Ayuntamiento ha pagado, voluntaria é indebidamente.
El Grupo Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) en el Ayuntamiento de Sant Boi ha forzado después de sus reiteradas denuncias, y más en concreto, después de la denuncia ante la fiscalía Anticorrupción, a instar a la empresa concesionaria de los Cines Can Castellet, NICTALIA SL, propiedad de un regidor del PSC del Ayuntamiento de Pallejà, a devolver el dinero que el Ayuntamiento de Sant Boi había pagado sin estar en el pliego de condiciones de la concesión, ejerciendo un claro y presunto trato de favor y malversación de fondos públicos tal como tipificaba la denuncia de Plataforma per Catalunya (PxC).

El importe que se reclama en total son 151.963’90 € en concepto de consumos y mantenimiento desde el año 2010 hasta ahora. El regidor de PxC, David Parada, ha declarado que “el Ayuntamiento se encuentra contra las cuerdas ante este caso y otros, donde ha estado aplicando unas políticas donde el chanchullo y el amiguismo imperan por delante de cualquier cosa”, por eso ha afirmado que su grupo “seguirá trabajando tal como nos comprometimos al inicio de la legislatura para desmantelar el clima de institucionalización de la presunta corrupción en los consistorios, tal como están haciendo en Sant Boi y en los 40 municipios catalanes donde están presentes”.
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube