Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Salvem la Cooperativa

Salvem la Cooperativa

06/11/2013 - Sant Boi de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya iniciarà la campanya “Salvem la Cooperativa” després de les últimes detencions practicades al barri i reivindica l’aplicació de les mesures que propugna des de fa dos anys per garantir la seguretat i la convivència

Els Mossos d'Esquadra van practicar diverses detencions al barri la setmana passada contra diverses bandes de delinqüents.


Entre els detinguts hi ha diversos membres de bandes llatines i bandes de joves d'origen marroquí, l'existència de les quals ha negat sistemàticament en el ple municipal el regidor socialistes José Ángel Carcelén

Sant Boi de Llobregat | Redacció.- David Parada, portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament, ha anunciat que el grup municipal iniciarà la campanya “Salvem la Cooperativa” després de les diverses detencions practicades pels Mossos d'Esquadra al barri en l'última setmana.

Parada ha volgut felicitar als Mossos d'Esquadra per l'acció, però recorda que “el problema no són les detencions, sinó una llei que moltes vegades afavoreix al que la infringeix”.

Degradació al barri de la Cooperativa

La Cooperativa s'ha anat degradant en els últims anys de forma preocupant, per la qual cosa és inajornable engegar noves inversions que impedeixin que el barri camini cap a la formació d'un gueto. És bàsic millorar la seguretat i incrementar la presència policial, una cosa difícil mentre la plantilla de la Policia Local necessiti incrementar en un 60% els seus efectius per complir amb els ràtios recomanats per la Unió Europea.

Denúncies veïnals de cobraments per utilitzar pistes esportives

David Parada considera alarmant l’abultat nombre de denúncies de tot tipus que li han fet arribar diferents veïns en els últims anys. Les més preocupants últimament són les relatives al cobrament de 6 euros per part de presumptes membres de Bandes Llatines per utilitzar les pistes esportives situades al Carrer Mestre Lluís Millet, o el tràfic de drogues de forma descarada que bandes d'origen marroquí practiquen a les nits al carrer Eduard Toldrà.


 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube