Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Parada: “la gent ens demana que transformem el nostre programa en realitat i això és el que fem”

Parada: “la gent ens demana que transformem el nostre programa en realitat i això és el que fem”

07/01/2014 - Sant Boi de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya entrega joguines a 286 nens de casa per Nadal

Sant Boi de Llobregat | Redacció.- Plataforma per Catalunya va finalitzar l’any amb la campanya “Cap nen de casa sense joguina”, de la que s’han beneficiat 286 nens de 202 famílies amb dificultats econòmiques a les que s’ha fet entrega de joguines.

La xifra suposa un creixement del 100% de les famílies participants i un 50% de nens respecte a la campanya de l’any anterior. Les joguines han estat adquirides amb les aportacions econòmiques fetes pels 3 regidors del Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) de Sant Boi, i la campanya s’ha coordinat a través de diverses militants de Plataforma per Catalunya que han demostrat una sensibilitat excepcional amb les famílies.

Tal i com va succeir l’any anterior el contacte directe amb la gent ha propiciat que nombroses famílies hagin transmès nombrosos casos d’injustícia social en els que PxC hi treballarà en els propers mesos.

Molts d’aquests problemas están relacionats amb el difícil accés de les famílies autòctones als serveis socials, degut a que les condicions d’accés afavoreixen totalment als immigrants –en molts casos irregulars-, i la poca sensibilitat social que demostra l’Ajuntament de Sant Boi en el seu pressupost per atendre aquestes necessitats, quan un 30% dels nens viuen en el llindar de la pobresa tal i com han afirmat diversos estudis.

Aquests fets han motivat que PxC ja hagi anunciat que una de les coses que portarà al grup municipal a votar en contra els pressupostos municipals serà que, mentre Sant Boi té moltes famílies en el llindar de la pobresa, la ciutat destinarà aquesta legislatura prop de 1.200.000 euros a països estrangers, es manté el cotxe oficial de l’alcalde amb xofer inclòs que té un cost anual de 63.555 euros o es gasten mensualment 30.000 euros només en la impressió de la revista Viure.

David Parada, portaveu de PxC a Sant Boi, ha volgut mostrar el seu agraiment “a totes les persones que han col·laborat en aquesta campanya”, que ha qualificat “d’èxit absolut”.

El regidor identitari ha manifestat que amb aquesta iniciativa “continua una etapa que la nostra formació política vol portar a terme, amb la transformació del nostre programa electoral a través d’accions concretes d’aspecte social que serveixin de forma real a la ciutadania i ajudin a una sensibilització social en torno a les nostres postures polítiques i complementen les habituals que es realitzen de compra de material escolar, roba o aliments a persones que necessiten la solidaritat dels nostres veïns en aquests moments tan difícils en els que ens ha ficat la nefasta gestió política dels últims anys, així com la voracitat d’especuladors internacionals sense escrúpols”.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube