Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Parada:

Parada: "tenim el compromís de desallotjar la indecència de les institucions públiques"

04/12/2014 - Sant Boi de Llobregat

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Plataforma per Catalunya destapa que el govern municipal ha endollat la candidata del PSC Najat Bensar Benaïch a l'Ajuntament

Sant Boi de Llobregat | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya ha fet públic que l’Ajuntament ha contractat amb carácter d’urgència Najat Bensar Benaïch, qui va concórrer en el 12è lloc de la candidatura del PSC a les darreres eleccions municipals.

Davant el requeriment del portaveu de Plataforma per Catalunya David Parada perquè el govern municipal doni una explicació al respecte, els dirigents socialistes s’han excusat en la “casualitat”, mentre que els socis de govern, ICV, han preferit mirar cap a un altre costat.

Parada ha replicat que aquesta casualitat és més aviat un atzar teledirigit amb el que sovint resulten agraciades persones en l’òrbita del PSC. En aquest sentit ha revelat que en els darrers anys la candidata socialista ha estat alternant contractes de l’empresa municipal CORESSA amb d’altres del propi Ajuntament. Precissament en aquesta empresa es podria estar vulnerant la llei en contractar a persones afins al PSC en dos plans d’ocupació consecutius.

Plataforma per Catalunya ha manifestat el compromís de desallotjar la indecència de les institucions públiques, que un cop més es torna a manifestar en forma d’amiguisme i endollisme.

Parada ha advertit que els criteris de concessió dels llocs de treball del govern municipal dinamiten la meritocràcia i tiren per terra la cultura de l’esforç, en premiar les afinitats ideològiques, i representen a més un greuge comparatiu envers els prop de 8.000 aturats que hi ha a la ciutat i aquells desocupats que han demanat una oportunitat a l’Ajuntament.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube