Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

A Sant Boi de Llobregat, primer els de casa

A Sant Boi de Llobregat, primer els de casa

29/12/2015 - Sant Boi de Llobregat

 

PxC denuncia la voluntat de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat d’acollir refugiats, ja que hi ha autòctons que necessiten ajuda i no la reben.

Sant Boi de Llobregat|Redacció.- La delegació de PxC a Sant Boi de Llobregat, ha denunciat la intenció de l’Ajuntament d’acollir fins a 30 persones refugiades, la qual cosa “els donarà dret a habitatge, escolarització i altres ajuts que no reben famílies d’autòctons”.

Des de PxC es lamenta que tots els Grups Municipals a l’Ajuntament donin suport a aquesta mesura que s’apropa a la discriminació als veïns de St. Boi de tota la vida que no tenen aquesta sort. A més a més, s’ha lamentat la falta de sentit comú dels governants a la ciutat, atès el poc control d’entrada de refugiats que hi ha a Europa, la qual cosa podria, inclús, esdevenir en greus problemes de seguretat.

Per tant, des de PxC s’ha sentenciat que “No entenem com és possible que hi hagi autòctons necessitats que no reben aquesta ajuda i ara, de cop, l’Ajuntament sí que té mitjans per acollir refugiats. Creiem que és important cuidar i ajudar la gent de casa, i un cop fet això es poden parlar altres coses, abans no”

PxC

Sant Boi de Llobregat, 29 de desembre de 2015

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube