Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Lagunas reprova al grup suposadament independent de Veïns amb veu que s’hagin venut a ERC després que no hagin obtingut representació electoral al municipi

Lagunas reprova al grup suposadament independent de Veïns amb veu que s’hagin venut a ERC després que no hagin obtingut representació electoral al municipi

03/12/2013 - Santa Margarida de Montbui

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya es queda sola contra la consulta separatista de Mas i Jonqueras

Redacció | Santa Margarida de Montbui.- 
En el passat ple municipal es van presentar dues mocions que feien referència a la consulta separatista ordida per Mas i Junqueras per separar Catalunya d'Espanya i viceversa .

La primera moció la va presentar sorprenentment l'agrupació presumptament municipal i suposadament independent Veïns amb veu, que demanava directament i planerament l'adhesió a l'anomenat Pacte nacional pel dret a decidir que aglutina únicament partits i associacions secessionistes.

En aquest sentit el regidor identitari de Plataforma per Catalunya José Maria Lagunas va lamentar la posició de la plataforma electoral local amb representació a Montbui i Vilanova del Camí, que sempre s’ha posicionat com enterament municipalista i que fins avui no havia volgut ni tan sols votar cap tipus de moció que no tingués a veure directament amb el municipi.

El portaveu va destacar que "és obvi i vox populi que en les assemblees de Veïns amb veu s'ha colat l'independentisme radical d'ERC. Aquest partit, que no ha pogut entrar al consistori amb els vots del poble, ho ha fet forma tramposa gràcies a la poca personalitat d'alguns membres de l'agrupació, que ha patit un cop d'estat en tota regla".

Lagunas es va felicitar perquè "per fi s'han tret la careta, i ja tota la comarca sap que votar Veïns amb veu és votar independentisme català. No han volgut votar mocions contra l'euro per recepta al·legant que no eren municipalistes i en canvi no han tingut cap pudor a portar ells al ple de Montbui una moció a favor de la independència de Catalunya”.

Lagunas també va aclarir que no va votar a favor de la moció del PSC perquè "encara que de manera més refinada i acomplexada, al més pur estil PSC de Navarro, també demanava una consulta separatista, encara que fos legal i acordada, la qual cosa d'altra banda és un impossible ja que la legalitat espanyola no permet la separació d'una part de l'Estat”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-Noticies.CAT, 03/12/2013; PSC i PxC voten plegats contra el dret a decidir

Tomben una moció presentada a Santa Margarida de Montbui

Redacció.-  El ple de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha tombat una moció de suport al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, rebutjada amb els vots en contra de PSC i Plataforma per Catalunya (PxC).

La moció, presentada per Veïns amb Veu, ha rebut el suport d'aquest grup i també el d'ICV. El grup dels socialistes catalans -que tenen majoria absoluta- i PxC hi han votat en contra aconseguint que el de Santa Margarida de Montbui sigui el primer ajuntament de l'Anoia contrari al dret a decidir.

El PSC governa amb majoria absoluta al consistori amb un total de 8 regidors. Per la seva banda, Veïns amb Veu compta amb dos representacions, ICV amb una i PxC també amb una. A més, hi ha un regidor no adscrit a cap partit.

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube