Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC contra els tractes de favor

PxC contra els tractes de favor

18/07/2013 - Santa Perpètua de Mogoda

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya sospesa posar en coneixement de la Fiscalia Anticorrupció el cas de les Carpes del CiM perquè la Justícia dictamini si hi ha irregularitats

Santa Perpètua de Mogoda | Redacció.- El grup municipal de Plataforma per Catalunya estudia la possibilitat de posar en coneixement de la Fiscalia Anticorrupció el cas de les Carpes del CiM en relació a la morositat que té pendent l'entitat concessionària de l'espai municipal amb l'Ajuntament.

El portaveu de PxC en el consistori, Rafael Herrera, ha revelat que “l'entitat, a data de 23/11/2012, té un deute pendent acumulat dels exercicis 2008 a 2012 de 217.842,65 euros, sense tenir en compte interessos de demora i el 20% de recàrrec, més el temps transcorregut”.

El grup municipal identitari ha sol·licitat els expedients realitzats pels serveis jurídics municipals per comprovar quin és l'estat del seguiment del deute.

També ha sol·licitat els expedients de l'activitat realitzada en les Carpes del CIM durant el temps en què el concessionari ha estat fent ús privatiu, sense l'aprovació municipal i sense els corresponents certificats tècnics per al compliment de les normatives relatives a l'activitat desenvolupada.

També han reclamat saber si l'Ajuntament ha estat pagant la llum, l'aigua i el segur de l'espai, així com també si empleats municipals han realitzat treballs en el seu interior que en realitat han de córrer a càrrec del concessionari.

Herrera ha exigit “saber els motius pels quals en el primer any de la morositat no es van realitzar els procediments legals per al requeriment del deute, donant lloc a la seva prolongació i podent arribar a prescriure”.

“Resulta especialment alarmant que l'equip de govern no ens proporcioni la informació que sol·licitem. Amb aquest tipus d'actuacions generen desconfiança, acreixen les sospites i donen lloc a suspicàcies, com si tinguessin alguna cosa que ocultar”.

Per aquest motiu el portaveu creu que la gravetat del cas podria requerir que la Fiscalia ho estudiï amb més deteniment perquè s'investigui si hi ha tracte de favor.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube