Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Rosique:

Rosique: "Existeixen pressions perquè les associacions de veïns donin suport a la construcció de mesquites"

13/05/2012 - Terrassa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Joaquim Rosique denuncia que un alt càrrec policial frivolitzés amb els sermons de l’imam de la mesquita Badr en què incitava a fer ús de la violència contra les dones

Terrassa | Redacció.- El delegat comarcal de Plataforma per Catalunya al Vallès Occidental, Joaquim Rosique, ha denunciat les pressions exercides per un alt càrrec policial perquè les associacions veïnals donin suport a la construcció de mesquites. “En lloc de fer el seu treball, aquest càrrec policial exerceix de comissari polític, al més pur estil d’una república bolivariana”, va denunciar el dirigent identitari.

Rosique ha assegurat que el citat càrrec policial ha arribat a dissuadir els representants veïnals de que s’entrevistin amb el representant de Plataforma per Catalunya, vulnerant d’aquest mode el dret de reunió recollit en l’article 21 de la Constitució espanyola i desenvolupat en la llei orgànica 9/1983 de 15 de juliol. 

El delegat comarcal revela que alguns representants veïnals han informat que el citat càrrec policial s’ha pronunciat a favor de l’imam de Terrassa. “Els veïns asseguren que va arribar a dir que les declaracions de l’imam a favor del maltractament a les dones eren ximpleria, i que l’Església catòlica era més radical que el líder musulmà” –ha assegurat Rosique.

El dirigent identitari ha expressat el seu “respecte i admiració” pels agents de la Policia Local i ha rebutjat de ple les interferències de l’alt càrrec policial en assumptes de la vida política. Va lamentar en aquest sentit que, “en contrast amb l’àrdua labor política de l’agent” el nombre de delictes a Terrassa augmentés gairebé un cinc per cent el passat any en relació a l’anterior. “Aquest càrrec hauria de centrar-se més en el seu treball i deixar de banda les campanyes en suport a la comunitat musulmana, que no haurien de formar parte de les seves funcions” –ha conclòs Rosique.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 13/5/2012; Un alto mando policial de Tarrasa sostiene que la Iglesia católica es más radical que el imán salafista de Tarrasa

Joaquim Rosique, delegado comarcal en el Vallès Occidental y miembro del Consejo Ejecutivo de Plataforma per Catalunya (PxC) ha denunciado las “presiones” ejercidas por un alto cargo policial para que las asociaciones vecinales apoyen la construcción de mezquitas. “En lugar de hacer su trabajo, este alto mando policial ejerce de comisario político, al más puro estilo de una república bolivariana”, denunció Rosique.

El dirigente identitario asegura que el citado cargo policial ha llegado a disuadir a los representantes vecinales de que se entrevisten con el representante de la PxC, vulnerando así el derecho de reunión recogido en el artículo 21 de la Constitución española y desarrollado en la ley orgánica 9/1983 de 15 de julio. 

Rosique revela incluso que algunos representantes vecinales han informado acerca de algunas manifestaciones del mando policial en favor del imán de Tarrasa y en contra de la Iglesia católica. “Me cuentan los vecinos que llegó a decir que las declaraciones del imán en favor del maltrato a las mujeres eran una chorrada y también que la Iglesia católica era más radical que el clérigo de Tarrasa”.

Tras expresar su ”respeto y admiración por los agentes de la Policía Local”, el delegado de PxC rechazó de plano las interferencias del alto cargo policial en asuntos de la vida política. Lamentó en ese sentido que , en contraste con la ardua labor política del agente, el número de delitos en Tarrasa aumentara casi un 5 por ciento el pasado año con relación al anterior. ”Este mando debería centrarse más en su trabajo y dejarse de campañas políticas, que no deberían formar parte de sus funciones, en favor de la comunidad musulmana .

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube