Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Terrassa; 08/08/2012; Josep Anglada visita Terrassa per conèixer de prop el conflicte entre musulmans i la gent de casa

Terrassa; 08/08/2012; Josep Anglada visita Terrassa per conèixer de prop el conflicte entre musulmans i la gent de casa

08/08/2012 - Terrassa

 COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada acompanyat del delegat local Joaquim Rosique i d´un grup de simpatitzants de PxC ha visitat aquest dimecres la mare de la noia que va rebre una pallissa per part d´un grup de 30 musulmans el passat dia 29 a la Plaça Font Freda de Terrassa pel simple fet de passejar un gos.

Terrassa | Redacció.- Els fets es van iniciar quan el passat dia 28 una noia de 21 anys passejava els seu gos i unes dones musulmanes la van increpar per passejar-se a prop seu amb un animal impur. Després d´un intercanvi d´insults la noia va ser agredida i va haver de ser atesa a l´hospital de diverses ferides i contusions. Més tard la noia va posar una denúncia. La setmana passada es va suspendre el judici ràpid perquè les dones musulmanes van al·legar que necessitaven un intèrpret. És curiós que hi ha persones que per demanar ajuts socials, beques i subvencions no necessiten intèrpret.

L´endemà el cosí d´aquesta noia acompanyat de la seva mare va passejar el gos perquè la noia tenia por de les amenaces rebudes. Una parella musulmana va reconèixer el gos i la dona musulmana va començar a escridassar. De cop van aparèixer un grup d´uns 30 musulmans que van clavar-li una pallissa. Va arribar un primer cotxe patrulla de la policia municipal però no va intervenir fins que no van arribar reforços amb sis cotxes més de policia. El grup de musulmans la va emprendre amb els agents. El resultat de la batussa va ser de dos agents ferits, quatre detinguts i diversos ferits.

Veïns de Terrassa van presentar-se aquest dissabte al matí a la plaça amb els seus gossos amb solidaritat amb la família afectada. Durant el matí van presentar-se més de cinquanta persones acompanyades de les seves mascotes. Tenen la intenció de repetir-ho durant tots els dissabtes al mati del mes d´agost.

Anglada ha visitat aquets dimecres Terrassa per solidaritzar-se amb la família afectada i mostrar el seu recolzament. El President de Plataforma per Catalunya ha manifestat que les places dels nostres barris sempre s´han passejat els gossos i no permetrem que ningú de fora, i menys els moros, imposi els seus costums a casa nostra”, afegint “el gos és el millor amic de l´home i qui entengui que és un animal impur i no permeti que un gos es passegi a prop seu no té cabuda a la nostra societat perquè posa en perill la nostra convivència.

PxC

Terrassa, 8 d´agost de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL, 08/08/2012; Josep Anglada: “Quien entienda que el perro es un animal impuro no tiene cabida en nuestra sociedad”

Redacción.-  El presidente de PxC, Josep Anglada, visitó hoy a la madre de la joven que recibió una paliza por parte de un grupo de 30 musulmanes en la Plaza Fuente Fría de Tarrasa por el simple hecho de pasear con su perro.

Los hechos tuvieron lugar el pasado día 28, cuando una chica de 21 años paseaba a su mascota y unas mujeres musulmanas la increparon por pasar cerca de ellas con un “animal impuro”. Tras un intercambio de insultos, la muchacha fue agredida y tuvo que ser atendida en el hospital de diversas heridas y contusiones. Más tarde, la chica puso una denuncia. La semana pasada se suspendió el juicio rápido porque las mujeres musulmanas alegaron que necesitaban un intérprete. Llama la atención que, sin embargo,  para solicitar  ayudas sociales, becas y subvenciones, estas personas no necesiten traductores.

Al día siguiente, el primo de la joven, acompañado de su madre, paseaba a su perro por la misma plaza. Una pareja musulmana reconoció al fiel acompañante y comenzó a increpar a la madre y el hijo. A los pocos minutos apareció un grupo de unos 30 musulmanes que propinaron una ruta paliza al joven. Llegó un primer coche patrulla de la policía municipal pero no intervino hasta que no llegaron refuerzos. El grupo de musulmanes la emprendió con los agentes. El resultado de la trifulca fue dos agentes heridos y cuatro detenidos que, naturalmente, fueron puestos en libertad a las pocas horas.

Alrededor de medio centenar de vecinos de Tarrasa se concentraron este sábado en la misma plaza con sus perros, en solidaridad con la familia afectada. Tienen la intención de repetirlo durante todos los sábados por la mañana del mes de agosto.

Anglada declaró al hilo de estos hechos que “en las plazas de nuestros barrios siempre se han paseado los perros y no permitiremos que nadie de fuera, y menos los moros, imponga sus costumbres en nuestra casa”, añadiendo que “el perro es el mejor amigo del hombre y quien entienda que es un animal impuro y no permita que se pasee cerca suyo no tiene cabida a nuestra sociedad, porque pone en peligro nuestra convivencia”.

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 09/08/2012; Anglada: «Ningú de fora imposarà els seus costums a casa nostra»

El president de PXC, acompanyat pel delegat local Joaquim Rosique, visita Terrassa per donar suport a la família involucrada en el conflicte de Sant Llorenç

Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha passat aquest dimecres per Terrassa per solidaritzar-se amb dos membres d'una família que es van veure involucrats en una picabaralla amb membres de la comunitat musulmana a la plaça de la Font Freda de Sant Llorenç.

Acompanyat pel delegat local del partit, Joaquim Rosique, i un grup de simpatitzants, Anglada ha visitat la noia que va denunciar unes dones musulmanes per haver-la agredit mentre passejava el seu gos.

Veïns de Terrassa van presentar-se el passat al matí a la plaça amb els seus gossos amb solidaritat amb la família afectada. Tenen la intenció de repetir-ho durant tots els dissabtes al mati del mes d'agost.

El màxim responsable de PxC no ha perdut l'oportunitat de deixar el seu segell personal. "A les places dels nostres barris sempre s'hi han passejat els gossos i no permetrem que ningú de fora, i menys els moros, imposi els seus costums a casa nostra". Anglada ha afegit que "el gos és el millor amic de l'home i qui entengui que és un animal impur i no permeti que un gos es passegi prop seu no té cabuda a la nostra societat perquè posa en perill la nostra convivència".

El secretari general de la formació, Robert Hernando, que també va ser a Terrassa el passat dimecres per iniciar-hi una campanya a peu de carrer , ha dit en el seu compte de Twitter que "el gos que segons els moros els va atacar és un labrador". Anglada fins i tot es va fer una fotografia amb aquest animal.

En una altra piulada, Hernando ha dit que en les properes eleccions autònomiques "hi haurà un partit moro. Ho havíem anunciat, hi van haver reunions amb l'imam de Terrassa". El secretari general de PxC cita una informació del portal somnoticia.cat segons la qual el partit musulmà Catalunya Òmnium es presentarà a les properes eleccoins al Parlament el 2014.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube