Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Rosique:

Rosique: "aquestes accions serveixen per fer realitat el nostre lema"

17/10/2012 - Terrassa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya posa en marxa un repartiment de pà i llaunes de tonyina per a gent de casa

Terrassa  | Redacció.- La delegació egarenca de Plataforma per Catalunya ha instal·lat una carpa a la localitat vallesana per portar a terme un repartiment de productes bàsics d’alimentació entre la gent de casa.

El delegat de la formació identitària a Terrassa, Joaquim Rosique, ha manifestat que “accions com el repartiment de pà i llaunes de tonyina que hem fet serveixen per fer realitat el lema Primer els de casa i plasmar-lo en iniciatives concretes”.

El dirigent identitari ha defensat la prioritat de la gent de casa per accedir a les ajudes socials, perquè “son els qui ha fet gran aquest país”.

En aquesta línia Rosique ha destacat la necessitat d’acabar amb la discriminació positiva de la que gaudeixen els immigrants, especialment els il·legals. “No és just que hi hagi pares de família que han cotitzat 20 anys i no tinguin ajuts, alhora que immigrants il·legals que no han contribuit en res a la nostra societat compten amb tota mena d’ajudes de l’administració pública”.

Rosique, delegat de la formació al Vallès Occidental, ha informat que Plataforma per Catalunya iniciarà aquesta setmana la recollida d´aliments i roba a la comarca per ajudar a la gent de casa.

 

 


 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

NACIODIGITAL.CAT, 18/10/2012; PxC només dóna menjar als «autòctons»

Plataforma per Catalunya (PxC) va instal·lar aquest dimecres una carpa informativa a la Rambla Francesc Macià de Terrassa, en què diversos militants van atendre la gent que demanava informació i també van distribuir propaganda a les persones que van anar a visitar les parades del mercat.

En aquest espai, a més de donar informació dels principals prinicipis del projecte de PxC, es va obsequiar als "autòctons" amb barres de pa i llaunes de tonyina. El delegat de Plataforma de Terrassa, Joaquim Rosique, va fer valer el lema de PxC: "Primer els de casa", i va manifestar que els aliments s'havien de facilitar amb prioritat "a la ciutadania autòctona, que és la que ha fet gran aquest país i acabar amb la discriminació positiva que gaudeixen els immigrants, especialment els il·legals. No és just que hi hagi pares de família que han cotitzat 20 anys i no tinguin ajuts i, a la vegada, hi hagi immigrants il·legals que fa pocs anys que han arribat i passin pel davant".

Joaquim Rosique, que també és delegat de PxC del Vallès Occidental, va informar que el seu partit iniciaria aquesta setmana a la comarca una recollida d'aliments i roba per ajudar la gent que considera "de casa".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube