Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 05/10/2012; PxC ha presentat al•legacions i no dóna per tancat l’assumpte sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”

Torelló, 05/10/2012; PxC ha presentat al•legacions i no dóna per tancat l’assumpte sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”

04/10/2012 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PXC, ha presentat al registre de l’Ajuntament de Torelló, 18 al·legacions de factures pendents de cobrament entre els anys 1990 i 2003.

Torelló | Redacció.-  El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), a l’Ajuntament de Torelló, ha presentat al registre de l’Ajuntament 18 al·legacions de factures pendents de cobrament entre els anys 1990 i 2003. Des del grup liderat per Josep Maria Soldevila afirmen queno podem donar per tancat unes factures pendents de cobrament sense saber qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”. Soldevila també ha manifestat que “denunciem que en el darrer ple també els van informar de factures pendents de cobrament corresponents a l’any 2004”.

Per la seva banda el regidor d’Hisenda, Albert Portús, va explicar que “els deutes són d’impossible cobrament” i que tots “prescriuen al cap de quatre anys”.

Tots els grups de l’oposició van donar suport a ERC i ICV en aquest punt a excepció de PXC, que es va abstenir.

El portaveu identitari Josep Maria Soldevila, ha manifestat que “A més, de les al·legacions presentades per PxC, no dóna per tancat l’assumpte i arribaran fins on calgui, ja que em el diner dels ciutadans no si juga”. Per acabar dient que “ es tracte del diner de tots el torellonencs, per tant tenim tot el dret a saber que ha passat”.

PxC

Torelló, 5 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWWOSONA.COM, 02/10/2012, L’Ajuntament de Torelló perd 350.000 euros pendents de cobrament

Les factures són d’entre el 1990 i el 2003 i ja han prescrit.

Redacció.-  L’Ajuntament de Torelló va aprovar en el ple de dilluns passat les baixes de drets reconeguts d’exercicis tancats, segons informa Ràdio Ona. Són factures que estaven pendents de cobrar corresponents entre el 1990 i el 2003 i que, per tant, ja havien prescrit.

La quantia ascendia a 952.000 euros, 603.000 dels quals corresponien a un error en un apunt comptable que ICV va detectar quan es va presentar el darrer estat de comptes de l’Ajuntament. Per això, l’import que l’ens local no podrà recuperar són 350.000 euros. El regidor d’Hisenda, Albert Portús, va explicar que “els deutes són d’impossible cobrament” i que tots “prescriuen al cap de quatre anys”.

Tots els grups de l’oposició van donar suport a ERC i ICV en aquest punt a excepció de PXC, que es va abstenir. A més, PxC ha presentat al·legacions i no dóna per tancat l’assumpte sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”.

 

WWW.RADIOONA.COM, 01/10/2012; Torelló perd 350.000 euros d'exercicis tancats

Torelló.- Redacció.-  L’Ajuntament de Torelló va aprovar en el ple de dilluns passat les baixes de drets reconeguts d’exercicis tancats. Són cobraments que estaven pendents de cobrar corresponents entre el 1990 i el 2003 i que, per tant, ja havien prescrit. La quantia ascendia a 952.000 euros, 603.000 dels quals corresponien a un error en un apunt comptable que ICV va detectar quan es va presentar el darrer estat de comptes de l’Ajuntament. Per això, l’import que l’ens local no podrà recuperar són 350.000 euros. El regidor d’Hisenda, Albert Portús, va dir que d’aquesta manera “es continua amb la tasca de simplificar i ajustar a la realitat els apunts comptables”. El regidor va explicar que “els deutes són d’impossible cobrament” i que tots “prescriuen al cap de quatre anys”.

Tots els grups de l’oposició van donar suport a aquest punt a excepció de PXC que es va abstenir. La regidora d’ICV, Roser Mas, va donar suport a la modificació, però va manifestar que li sap greu que “tot just ara es donin de baixa els drets pendents de cobrament del 1990”. Mas va afegir que “és una quantitat molt important i que constata que, en realitat, no anem tan bé com ens han volgut fer creure els darrers equips de govern”. És per això que l’ecosocialista va demanar que es tingués cura que no es tornessin a cometre errors com aquests.

Per la seva banda, PXC ha presentat al registre de l’Ajuntament 18 al·legacions de factures pendents de cobrament entre els anys 1990 i 2003. Des del grup liderat per Josep Maria Soldevila afirmen que no poden donar per tancat unes factures pendents de cobrament sense saber “qui és el responsable de la pèrdua de 350.000 euros”. També denuncien que en el darrer ple se’ls va informar que “hi ha factures pendents de cobrament corresponent a l’any 2004”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube