Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 02/01/2013; PxC acusa l’equip de Govern de no voler contar amb l’oposició

Torelló, 02/01/2013; PxC acusa l’equip de Govern de no voler contar amb l’oposició

02/01/2013 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

PxC no dona suport a l’equip de govern de Torelló CiU i ERC  i es queden sols en l’aprovació dels pressupostos municipals

Torelló | Redacció.-  El grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC), a l’Ajuntament de Torelló, va votar en contra l’aprovació dels pressupostos municipals per l’any 2013, els altres grups a l’oposició PSC i ICV, tampoc hi van donar el seu suport.

Josep Maria Soldevila portaveu de PxC, va manifestar que el seu grup no donaria suport en l’aprovació dels pressupostos d’enguany perquè “es un pressupost semblant al de l’any passat” i va recalcar Soldevila “no ha canviat pràcticament res i no s’han buscat solucions”.

Per altre part en el ple el grup municipal de PxC va presentar una moció per la instal·lació de càmeres de videovigilància al municipi després dels darrers robatoris i incidents. La moció no va prosperar i es va titllar els regidors de PxC “d’oportunistes”.

El portaveu identitàri Josep Maria Soldevila, va expressar el seu desacord en la votació i va argumentar que “ molts comerços de Torelló han estat víctimes de robatoris així com els seus habitants que cada dia pateixen un increment d’aquest que en algun dels casos ha estat amb una forta violència”. Soldevila va acabar dient “surtin al carrer i preguntin als ciutadans i a les hores també els hi diuen a ells que son oportunistes per demanar la instal·lació de càmeres de vigilància per voler una millor seguretat en els seus barris”.

PxC

Torelló, 2 de gener de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 9 NOU, 31/12/2012; PÀG. 5 L’equip de govern de Torelló es

PSC, PxC i ICV acusen CiU i ERC de no comptar amb els grups de l’oposició

Torelló.-  Laia Miralpeix.-  Amb els vots de l’equip de govern (CiU i ERC), Torelló va aprovar, el passat dijous, els pressupostos per a l’any 2013, que se situa en un total de 13.296.199, 76 euros, unes xifres molt semblants a les de l’any anterior, que girava al voltant dels 13,3 milions  d’euros.

Josep Maria Soldevila, de PxC, va afegir que “és un pressupost semblant al de l’any passat, no ha canviat pràcticament res i no s’han buscat solucions.”

CONSTI EN ACTA

MOCIÓ DE PxC Plataforma per Catalunya va presentar una moció per a la instal·lació de càmeres de videovigilància al municipi després dels darrers robatoris i incidents. Tots els grups van votar-hi en contra i van titllar els regidors de PxC “d’oportunistes”, a qui van recordar que “Torelló està per sota de la mitjana catalana de delictes”.

WWW.RADIOONA.COM, 02/01/2012; El ple de Torelló refusa un estudi per instal·lar càmeres de seguretat al municipi

Redacció.-  L’equip de govern juntament amb el PSC i ICV-EUiA van tombar la moció presentada per PxC de voler fer un estudi per instal·lar, al municipi, càmeres de videovigilància davant les darreres accions que segons Josep Maria Soldevila, portaveu de PxC, fan que “a Torelló no estem tranquils”. El portaveu del grup va afegir que “s’ha de buscar una solució, al municipi hi ha llocs perillosos i a altres pobles de la comarca fan servir càmeres per vigilar”. 

Els grups de CiU, ERC, PSC i ICV van mostrar el seu rebuig en una moció d’aquest tipus al·legant “l’alarmisme fals que volien demostrar amb aquest tipus de mocions” i explicant que “la situació a Torelló està per sota de la mitjana catalana”. També es va acusar al grup de PxC “d’oportunista, aprofitant-se de problemes de seguretat concrets per buscar el vot”. 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube