Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 02/03/2013; PxC denuncia l’actitud antidemocràtica al consistori torellonenc

Torelló, 02/03/2013; PxC denuncia l’actitud antidemocràtica al consistori torellonenc

02/03/2013 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El ple aprova una moció prèviament presentada per PxC on es demana la paralització dels desnonaments i declarar Torelló municipi lliure de desnonaments

Torelló | Redacció.-  Els tres regidors de Plataforma per Catalunya (PxC) a l’Ajuntament de Torelló critiquen l’actitud antidemocràtica del consistori torellonenc, amb les actitud feixistes que ple rere ple fan servir membres d’ideologia extremista d’ERC i ICV.

Josep M. Soldevila, portaveu identitari va expressar un cop més el seu rebuig a les actituds de certs membres del consistori que pel sol fet de presentar una moció PxC ja hi voten en contra.

Plataforma per Catalunya va presentar una moció per declarar Torelló lliure de desnonaments, “com la seva feblesa democràtica” va manifestar Soldevila “els impedeix votar una moció de PxC, el grup municipal d’ERC- JpT va presentar una esmena a la totalitat i així poder votar favorablement la moció”.

“Hi votarem a favor igualment, perquè en aquest tema no valen protagonismes” va dir David Olivares en nom de PxC.

El municipi també es declara “lliure de circ amb animals”. Fet que va portar una nova picabaralla de PxC amb l’altre grup antidemocràtic d’ICV a Torelló.

Soldevila es va estranyar que fos ICV qui presentés la moció ja que segons el portaveu de PxC va dir que “es curiós quan sovint ens acusa a nosaltres d’estar més pendents dels drets dels animals que de les persones”

PxC

Torelló, 2 de març de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL 9NOU, 01/03/2013; PÀG. 8 Nova picabaralla amb PxC per la iniciativa d’una moció

Torelló es pronuncia contra els desnonaments i prohibirà la presència de circs amb animals

Torelló.-  X.B.-  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar dilluns, per unanimitat, una moció que fa costat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) en la seva lluita per aconseguir la dació en pagament i la paralització dels desnonaments. El text que finalment es va sotmetre a votació era una esmena a la totalitat que el grup d’ERC-JpT va presentar a una primera proposta que havia fet arribar PxC. “Hi votarem a favor igualment, perquè en aquest tema no valen protagonismes”, va dir David Olivares, en nom de PxC.

De tota manera, la resta de portaveus havien retret prèviament a PxC alguns arguments de la seva moció, com per exemple la idea de declarar Torelló “municipi lliure de desnonaments” o que el Consell Comarcal instés les entitats d’estalvi a destinar part del seu parc d’habitatges buits al lloguer social.

No va tenir el vot, en canvi, de PxC, que va retreure a la portaveu d’ICV, Roser Mas, que fos ella qui presentés una moció en defensa dels animals “quan sovint ens acusa a nosaltres d’estar més pendents dels drets dels animals que de les persones”, segons va dir Josep M. Soldevila.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube