Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 04/08/2013, Picabaralla al ple de Torelló entre PxC i la resta de grups

Torelló, 04/08/2013, Picabaralla al ple de Torelló entre PxC i la resta de grups

04/08/2013 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Maria Soldevila va manifestar el seu malestar amb la resta de grups i els va assegurar que es veuran obligats a pujar el nivell de agressivitat política vers aquest consistori.

Torelló | Redacció.-  El grup municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Torelló, va tenir un ple mogudet envers les constants mostres antidemocràtiques que venen mantenint durant la legislatura la resta de grups polítics cap a PxC.

Josep Maria Soldevila va assegurar que “ens veurem obligats a pujar el nivell de agressivitat política vers aquest consistori”. Fins i tot els regidors identitaris Joan Manel Castillo i Josep Maria Soldevila es van abstenir amb la moció i David Olivares per mostra el seu malestar es va negar a votar la moció.

El ple també va aprovar amb els mateixos grups a favor i amb l'abstenció de dos regidors de PxC (David Olivares es va negar a votar) una moció en defensa de les entitats esportives davant les actuacions inspectores de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social de l'Estat. En aquest sentit, Concepció Villena, regidora d'esports va explicar que s'ha convocat a totes les entitats esportives el proper 4 de setembre per explicar quin camí s'ha de seguir.

Pel que fa el torn a la moció pel dret a decidir presentada conjuntament per CiU, ERC-JpT, PSC i ICV-EUiA, que hi van votar a favor mentre que PxC hi va votar en contra Soldevila va demanar que era per ells el dret a decidir “per nosaltres hi ha molts drets a decidir com si volem una Catalunya sense serveis a les persones retallades amb educació, sanitat o retallades laborals”.

Amb el torn de precs i preguntes David Olivares va demanar la informació de totes les propietats del ajuntament que s’han venut amb els últims dotze anys cosa que va propicia el nerviosisme de Pere  Galobardes del PSC i posterior enfrontament verbal amb PxC.

PxC

Torelló, 4 d’agost de 2013

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.RADIOONA.CAT, 30/07/2013; Torelló s'adhereix al Pacte Nacional pel dret a decidir

Torelló .- Redacció.- El ple de l'Ajuntament de Torelló, celebrat aquest dilluns al vespre, va aprovar adherir-se al Pacte Nacional pel dret a decidir. La moció la van presentar de forma conjunta, CiU, ERC-JpT, PSC i ICV-EUiA, que hi van votar a favor mentre que PxC hi va votar en contra. El text aprovat expressa la voluntat d'adherir-se al pacte constituït el 26 de juny al Parlament per facilitar la participació de la societat civil en el procés cap a la celebració d'una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Manel Romans, portaveu de CiU, va destacar que "tots els ciutadans d'aquest país som lliures però hem d'estar units perquè Catalunya pugui expressar la seva llibertat". 

Per la seva banda, Roser Mas, d'ICV-EUiA, va votar a favor de la moció però va demanar a l'equip de govern que "no s'aprovin coses que després no es puguin portar a terme o que es posposin", referint-se a la moció de pagar els tributs a l'Agència Catalana. Des del PSC, Marc Fontserè, va comentar que "els catalans tenim ganes de votar i exercir aquest dret" i va afegir que des del PSC de Torelló "es donarà recolzament a totes aquelles entitats i institucions que treballin pel dret a decidir sigui per un signe o altre. Jordi Casals, portaveu d'ERC, es va afegir a les mostres de suport a la moció "per un procés d'alliberament nacional". Mentre que Josep Maria Soldevila, de PxC, va justificar el seu vot en contra posant en dubte el "què vol dir, o el què és el dret a decidir". 

El ple va aprovar amb els mateixos grups a favor i amb l'abstenció de dos regidors del PxC (David Olivares es va negar a votar) una moció en defensa de les entitats esportives davant les actuacions inspectores de la Inspecció de Treball i la Seguretat Social de l'Estat. En aquest sentit, Concepció Villena, regidora d'esports va explicar que s'ha convocat a totes les entitats esportives el proper 4 de setembre per explicar quin camí s'ha de seguir.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube