Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 19/08/2013, PxC acusa l’equip de Govern de passotisme

Torelló, 19/08/2013, PxC acusa l’equip de Govern de passotisme

20/08/2013 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El grup municipal de PxC a Torelló acusa l’equip de govern de passotisme davant les seves repetides queixes per les anomalies d’alguns edificis de la vila.

Torelló | Redacció.-  El grup municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Torelló no és la primera vegada que acusa l’equip de govern format per CiU i ERC de passotisme davant les queixes constants de PxC per les anomalies d’alguns edificis de la vila, però aquesta vegada la cosa podia haver anat molt més lluny, ja que una de les cases en construcció de la qual PxC ja havia advertit la seva perillositat el passat dissabte es va esfondrar una part del balcó.

David Olivares, va fer constar a la premsa local que “PxC fa un any que ens varem queixa però com la queixa la feia PxC no ens van fer ni cas” per aquest motius va continuar Olivares “des del grup municipal de PxC de Torelló acusem a l’equip de govern de passotisme davant les repetides queixes que ha fet el nostre grup davant el mal estat d’alguns edificis de la vila”.

PxC, lamenta la incompetència de l’equip de govern de Torelló i assenyalen que “el interès de l’Ajuntament pels ciutadans és nul, han demostrat que no controlen els perills que suposen aquestes cases pels vianants”. Olivares va finalitzar dient que “ esperem que en aquest ensurt l’equip de govern prengui nota de que primer son els ciutadans no els interessos polítics”.

PxC

Torelló, 19 d’agost de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube