Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Torelló, 09/10/2013; PxC no aprova la despesa total de 333.000 euros per les piscines municipals

Torelló, 09/10/2013; PxC no aprova la despesa total de 333.000 euros per les piscines municipals

08/10/2013 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El portaveu de PxC a Torelló, Josep Maria Soldevila també va demanar a l'equip de govern durant el ple de dilluns en quin punt es troben les obres del carrer Rocaprevera.

Torelló | Redacció.- El portaveu de PxC a Torelló, Josep Maria Soldevila, va demanar a l'equip de govern durant el ple de dilluns en quin punt es troben les obres del carrer Rocaprevera, un dels carrers més cèntrics de Torelló.

Soldevila va insistir en la pregunta “ja que es tracta d’un carrer molt cèntric i transitat i els veïns tenen ganes de que s’acabin les obres”.

L'alcalde, Santi Vivet, va constatar que avancen "lentament", tenint en compte que al mes d'agost els operaris "van fer vacances". Actualment són "dues colles" les que hi treballen i els tècnics municipals supervisen l'obra "diàriament". Les obres s'allargaran com a mínim "quatre setmanes més del previst". Si l'actuació es retarda una setmana o quinze dies "no passa res", però si supera aquest temps "hi haurà una penalització", va concloure Vivet.

Per altre banda PxC, va ser l’únic grup municipal que no va aprovar la despesa total de 333.000 euros per les piscines municipals

PxC

Torelló, 9 d’octubre de 2013

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

EL9NOU, 04/10/2013; PÀG. 8 El carrer Rocaprevera va tard

X.B.- Torelló.-  Les obres de reurbanitzaciódel carrer Rocaprevera acabaranamb un retard “d’entrequatre o cinc setmanes”,segons va admetre l’alcaldeen resposta a una preguntade Josep M. Soldevila (PxC).L’actuació està inclosa en elPla de barris i hauria d’acabaral novembre, però no estaràa punt. Santi Vivet va assenyalarque hi ha hagut algunproblema amb la connexió

del nou clavegueram i que“ha calgut picar més pedra dela prevista”. A més, l’empresava aturar totalment l’obra al’agost, per vacances. Hi hauràpenalització, “però petita.

WWW.RADIOONA.CAT, 03/10/2013; La despesa per les piscines municipals de Torelló ha estat de 333.000 euros

Torelló.-  Tots els grups municipals de Torelló a excepció de PxC aproven la despesa total de 333.000 euros per les piscines municipals. L'actuació és per a la rehabilitació de la piscina gran i infantil, despesa amb cofinançament del Pla Concerta 2013 de la Diputació de Barcelona. El regidor d'Hisenda, Albert Portús, va explicar en el ple de dilluns que l'obra "s'està a punt de licitar" i que, respecte el projecte inicial presentat a la comissió informativa d'Hisenda, hi ha una variació "en l'import". El motiu és perquè l'actuació no contempla la fase d'arranjament dels accessos de la piscina "per tal de poder accedir de forma immediata a la subvenció de Xarxa", a instàncies de la Diputació, i tenint en compte que encara no hi ha el projecte "redactat". 

Alhora es va aprovar la despesa de 872.000 euros per a la realització d'una sola polivalent a la zona esportiva amb cofinançament de la Diputació de Barcelona. 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube