Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

PxC es batrà per guanyar les eleccions a Torelló

PxC es batrà per guanyar les eleccions a Torelló

30/03/2015 - Torelló

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Lidia Montes encapçalarà la candidatura de Plataforma per Catalunya a les elecciones municipals


Torelló | Redacció.- La delegació local de Plataforma per Catalunya ha acordat nomenar Lidia Montes alcaldable de cara als comicis locals que se celebraran al mes de maig. 

Aquesta serà la primera incursió en la política de la flamant candidata de 29 anys com a càrrec elegible, tot i que és una activa militant que col·labora amb la delegació local de Torelló

Davant del boicot per part dels mitjans de comunicació, Plataforma per Catalunya ha decidit declinar fer campanya en ells així com concedir entrevistes, i centrarà la seva activitat a peu de carrer i a les xarxes socials.

Acompanyaran la Lidia Montes els actuals regidors David Olivares i Joan Manel Castillo, que ocuparan el lloc número 2 i 3 respectivament, així com Josep Maria Soldevila, actual portaveu a l’Ajuntament de Torelló que concorrerà com a número quatre.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

NACIODIGITAL.COM, 27/03/2015; PxC presenta una cara nova com a alcaldable de Torelló

Lidia Montes serà la candidata a l’alcaldia de Torelló per PxC, en les eleccions municipals del proper mes de maig. L’alcaldable té 29 anys i aquesta es la seva primera inclusió a la política, encara que porta més d’un any col·laborant en les campanyes que el partit ha dut a terme.

Segons un comunicat de PxC Torelló, Montes ha decidit entrar a la política municipal a causa del “boicot fet durant aquests quatre anys a PxC per mitjans de comunicació i polítics antidemocràtics”. Per aquesta mateixa raó, la formació es nega a fer campanya a la premsa i a participar a qualsevol mena de debat o entrevista: “La nostra campanya electoral serà digital per mitja de les xarxes socials i a peu de carrer, com portem fem durant quatre anys de legislatura”.

PxC va obtenir representació a l’Ajuntament de Torelló per primer cop en les passades eleccions, el 2011, amb tres regidors. Una xifra que sembla difícil de superar, sobretot després de la crisi interna del partit, que ha acabat amb l’expulsió del fundador Josep Anglada.

Dos dels regidors actuals de PxC al consistori torellonenc, David Olivares i Josep M. Soldevila (president comarcal de PxC), acompanyaran Montes al capdavant de la llista, en concret, als números 2 i 4 respectivament. El número 3 l’ocuparà Joan Manel Castillo.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube