Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Jordi Pere Casanova:

Jordi Pere Casanova: "la resta de grups municipals han protagonitzat l’espectacle possiblement més lamentable mai viscut en un ple de Tortosa”

11/05/2012 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Jordi Pere Casanova: "la resta de grups municipals han protagonitzat l’espectacle possiblement més lamentable mai viscut en un ple de Tortosa”

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya, Jordi Pere Casanova, ha lamentat el nul esperit constructiu dels grups municipals de Tortosa.

Tots els grups polítics (CIU,PSC, ICV, ERC i PP) han votat en contra de les tres mocions presentades per la formació identitària. PxC demanava una condemna pública de l'imam de la mesquita de Tortosa als sermons de Abdeslaam Laaroussi, l'imam de la mesquita Badr de Terrassa que instava a castigar física i psicològicament a les dones. Jordi Pere Casanova ha advertit que "les actituds condescendents amb la violència predicada per l'imam de Terrassa com les adoptades pels grups d'aquest ajuntament són les que fomenten l'odi"

En aquesta línia de despropòsits convergents, socialistes, neocomunistes, republicans i populars s'han negat a donar suport al Departament d'Interior i al Ministeri de l'Interior en la lluita contra la violència de carrer de grups d'extrema esquerra que el passat 29 de març van sembrar el caos a la capital catalana. Casanova va denunciar la "indulgència amb els esvalotadors professionals per part de tots els partits sense excepció".

La proposta del grup identitari per mantenir la flota de vehicles de Mossos d'Esquadra enfront de les retallades de la Generalitat que trauran de la circulació a un total de 446 cotxes també es va topar amb la negativa de la resta de grups amb representació en el consistori. El portaveu identitari a Tortosa, Jordi Pere Casanova, ha denunciat que "la reducció afectarà a la qualitat del servei i a la capacitat de resposta i pot provocar una greu deterioració en la seguretat pública".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube