Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova: “han posat en risc la seguretat de tothom”

Casanova: “han posat en risc la seguretat de tothom”

16/07/2012 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El portaveu de PxC a terres tarragonines demana una investigació a fons després de les detencions relacionades amb un frau en l’obtenció de permisos de conducció per part d’immigrants

Tortosa | Redacció.- El delegat de Plataforma per Catalunya a les Terres de l’Ebre, Jordi Pere Casanova, ha assenyalat el perill que suposa que un nombre desconegut d’immigrants circulin per les carreteres després d’haver obtingut el permís de conduir de manera fraudulenta a la capital del Baix Ebre.

El portaveu identitari ha demanat una investigació a fons per tal d’arribar al fons de la qüestió i esbrinar qui són, un per un, tots aquells conductors que han obtingut el permís de manera fraudulenta, procedir al seu judici, compliment de la condemna i posterior expulsió del país.

El dirigent tortosí ha demanat un “càstig exemplar” per als nou detinguts relacionats amb la trama de frau en els exàmens del carnet de conduir a Tortosa si es demostra la seva implicació en el cas, ja que “han posat en risc la seguretat de totes i de tots permetent que hi hagi gent al volant que no ha superat les proves corresponents per certificar la seva aptitud per conduir”. Entre els detinguts hi ha els propietaris d’una autoescola de la ciutat i examinadors de la prefectura de Tarragona de la Direcció General de Trànsit.

Casanova ha manifestat que “és especialment preocupant” que entre els detinguts hi hagi propietaris d’una autoescuela de la ciutat i examinadors de la prefectura de Tarragona de la Direcció General de Trànsit.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube