Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova: “no pot ser que l’IBI serveixi per pujar impostos però no per augmentar salaris i pensions en la mateixa proporció”

Casanova: “no pot ser que l’IBI serveixi per pujar impostos però no per augmentar salaris i pensions en la mateixa proporció”

24/10/2012 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya s’oposa a la pujada de taxes aprovada per CiU i PP

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a Tortosa, Jordi Pere Casanova, ha votat en contra de l’increment dels impostos i taxes municipals aprovat en la sessió plenària de les ordenances fiscals de cara al proper 2013.

El dirigent identitari a terres tarragonines ha denunciat l’augment de l’IAE i l'IBI rústic - fins i tot per sobre de l'IPC - i de moltes taxes municipals que ja eren elevades.

“Amb l’actual situació de crisi econòmica els tortosins mereixen una congelació de tots els impostos i taxes. No pot ser que l’IPC serveixi per pujar impostos però no per augmentar salaris i pensions en la mateixa mesura” –ha manifestat Casanova en el transcurs de la sessió plenària.

“No pot ser que els tortosins hagin de pagar els errors i el balafiament de tots els governs municipals que han passat pel nostre Ajuntament en els últims 25 anys” –ha sentenciat.

  

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube