Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova: “hem de clausurar els comerços d’immigrants que no compleixen les lleis vigents i fomentar el consum en els comerços de casa”

Casanova: “hem de clausurar els comerços d’immigrants que no compleixen les lleis vigents i fomentar el consum en els comerços de casa”

18/02/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya surt en defensa del comerç de casa arran de les irregularitats detectades a basars d’immigrants

Tortosa | Redacció. – El portaveu de Plataforma per Catalunya a la capital del Baix Ebre, Jordi Casanova, ha  remarcat la necessitat de potenciar les compres en el petit comerç.

La crida arriba després que la Policia local de Tortosa comissés 8.000 articles en sis basars del municipi, a punt per ser comercialitzats amb motiu del Carnestoltes. 

Casanova ha manifestat que s’han de tancar de manera definitiva tots els establiments que no compleixen les lleis ni els horaris comercials, venen productes que no han passat els controls pertinents  o presenten etiquetatge manipulat o falsificat.

“Aquests comerços són un niu de competència deslleial per als comerços tradicionals regentats per gent de casa”. És per això que ha instat a “fer compres en el petit comerç de casa, el comerç de tota la vida, que ofereix atenció personalitzada i ens mereix tota la confiança”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube