Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "expulsar els delinqüents immigrants és una qüestió d'ordre públic que a més permetrà un bon funcionament de la Justícia"

20/02/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Casanova alerta que l'activitat delictiva dels immigrants ha convertit els jutjat penal en el més saturat d'Espanya

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de la capital del Baix Ebre, Jordi Casanova, ha alertat de l’alarmant grau de saturació dels jutjats penals de Tortosa a mans d’immigrants.

El dirigent ebrenc ha manifestat que “cada dia centenars d'immigrants acusats de tot tipus de delictes col·lapsen el jutjat” i ha recordat que “els seus advocats d'ofici i els traductors es paguen amb diners dels contribuents”.

El portaveu identitari ha manifestat que “aquests immigrants reben una atenció professional a la qual mai han contribuït a sufragar, i aquesta càrrega de treball resta eficàcia i recursos a la gent de casa que necessita atenció judicial".

Casanova ha advocat per l’expulsió sense possibilitat de retorn a tots els delinqüents immigrants no només per descongestionar els jutjats i garantir el seu bon funcionament, sinó per una qüestió d’ordre públic.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube