Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Els partits, entossudits a tapar-se les vergonyes

Els partits, entossudits a tapar-se les vergonyes

05/03/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

CiU, PSC, ERC, ICV i PP es conjuren per no lluitar contra la corrupció

Tortosa | Redacció.- Els grups municipals de CiU, PSC, ERC, ICV i PP han votat contràriament a la moció de Plataforma per Catalunya que proposava un seguit de mesures per lluitar contra la corrupció.

La corrupció política ha de ser tractada com el pitjor dels delictes, perquè és un delicte contra els diners públics, contra tots els ciutadans" –ha afirmat Jordi Casanova, portaveu de Plataforma per Catalunya Casanova al consistori ebrenc.

La moció presentada per PxC en contra de la reforma de la llei d'estrangeria pretesa pel govern del PP per regalar el permís de residència als estrangers que adquireixin un habitatge de més de 160.000 euros també ha estat votada en contra per tots els partits polítics de Tortosa. 

Casanova ha manifestat que “aquesta reforma solament beneficiarà a les entitats bancàries i omplirà el nostre país de mafiosos i delinqüents de tot el món".

En la mateixa sessió plenària Plataforma per Catalunya ha donat suport a dues mocions que contemplaven declarar Tortosa territori lliure de fracking i exigir a l'empresa ERCROS la retirada del ERE de la factoria de Flix.

Casanova ha signat la declaració institucional per exigir a TV3 que mantingui la delegació de les Terres de l'Ebre, però s’ha mostrat crític amb la politització de la cadena pública catalana fins a esdevenir un altaveu del govern de torn mantingut amb els diners de totes i tots.

En aquest sentit el portaveu de Plataforma per Catalunya ha assenyalat que "les Terres de l’Ebre mereixen un mitjà de referència de qualitat on hi tinguin cabuda totes les sensibilitats".

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube