Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "la dació en pagament ha de ser l'última solució, no pas l'única"

13/05/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya reivindica el dret a l’habitatge digne

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l'Ajuntament de la capital del Baix Ebre, Jordi Pere Casanova, ha reivindicat el dret a un habitatge digne per a tots els espanyols.

El regidor tortosí afirma que “el dret indiscriminat que defensa el PSC seria absurd, dinamita la cultura de l’esforç i destrueix la meritocràcia i crearia un efecte crida totalment inassumible per a qualsevol país”. En aquesta línia ha definit “la festa del dret a l'habitatge dels socialistes” de "ridícul, absurd, i un nou engany dels socialistes".

Casanova defensa la dació en pagament com a última solució, no com l’única. El portaveu identitari aposta per distingir entre els ciutadans que durant anys han complert amb les seves obligacions i els qui han compartit irresponsabilitat amb entitats financeres que van concedir hipoteques d'alt risc, moltes d’elles a immigrants amb un contracte laboral precari, sabent que no les podrien assumir".

Casanova recorda que el 90% dels desnonaments executats l'any 2012 es van iniciar l'any 2010, amb el socialisme al poder, i el PSOE va votar fins en 10 ocasions en contra de la dació en pagament al Parlament espanyol durant l'anterior govern del sr. Zapatero.

El portaveu identitari vol que no es perdi de vista que la sra. Chacón, Ministra d'Habitatge amb l'últim govern socialista, apareixia feliç i contenta a totes les televisions del país anunciant la creació de jutjats especialitzats a accelerar els processos de desnonament.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube