Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "vull agrair públicament les disculpes rebudes pel cap de la Policia local pel greu error comès"

28/06/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya agraeix la rectificació del cap de la Policia local després de patir insults i amenaces

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Jordi P. Casanova, agraeix les disculpes presentades pel cap de la Policia local després del greu error comès per una patrulla del cos.

Casanova ha detallat que “la patrulla no va accedir a recollir una denúncia contra un negre amb marcat accent cubà que ens va insultar i va amenaçar de mort a mi i a la meva parella, i ens va recomanar contractar un advocat i acudir al jutjat de guàrdia".

"El cap del cos, en la corresponent comissió celebrada, m'ha demanat disculpes i s'ha compromès personalment a investigar l'assumpte i depurar les corresponents responsabilitats", ha volgut afegir Casanova.

El portaveu de Plataforma per Catalunya vol recordar que “sempre hem estat al costat de la nostra Policia, com hem demostrat fins i tot de forma pública i per escrit, i acceptem les disculpes i les explicacions rebudes".

Casanova ha manifestat el seu agraiment al tracte més que cordial i exquisit rebut pels Mossos en presentar la denúncia pels fets esmentats".

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube