Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "El PP demostra la seva hipocresia criticant la nostra moció per no cedir equipaments per al Ramadà mentre Albiol és alcalde de Badalona després d'haver-se servit del programa electoral de PxC"

02/07/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya denuncia l'existència d'una mesquita il·legal

Tortosa | Redacció.- La casta política tortosina va votar en contra, sense arguments, contra la moció de Plataforma per Catalunya per vetar la cessió d'equipaments municipals per a la celebració del Ramadà.

El portaveu Jordi Pere Casanova es va mostrar molt rotund en afirmar que "és tremendament vergonyós que des de l'any 2001, amb dos alcaldes diferents i de diferent color polític, els tortosins haguem de suportar la mesquita il·legal de la Plaça Montserrat”.

Casanova va recordar que en resposta a la seva pregunta formulada per escrit l'Ajuntament ha reconegut que, des de l'any 2001, “la mesquita solament té llicència com a centre de cultura islàmica”, no com a oratori o mesquita, i no ha passat cap inspecció des de llavors. “L'absurd bonisme i la permissivitat amb aquesta il·legalitat són vergonyosos".

El ple es va mostrar a favor de que els bancs de la capital del Baix Ebre segueixin cobrant comissions per descobert als seus clients, en votar contràriament a la moció de Plataforma per Catalunya que demanava deixar-les sense efecte.

El portaveu de Plataforma per Catalunya va recordar que "el mateix banc d'Espanya ha declarat com a mala pràctica bancària el cobrament d'aquestes comissions, que han augmentat el 125% entre els anys 2003 i 2008 i que suposen un enriquiment injust per aquestes entitats a costa dels seus clients".

Davant la moció presentada pel PSC en suport a la llei de drets dels gais, lesbianes i transsexuals el portaveu de Plataforma per Catalunya, Jordi Pere Casanova va destapar el seu tarannà purament oportunista aprofitant la celebració d'això que denominen "orgull gai".

Casanova el va definir com un espectacle pseudopornogràfic més propi d'un cabaret que d'un espai públic com són els carrers d'una ciutat; que no és acceptable per a tots els públics ni per a totes les edats, i molt menys amb diners públics com ha succeït a la ciutat de Barcelona.

“Aquells que vulguin fer una festa privada, que posin els diners de les seves butxaques i que busquin un espai privat", ha afegit Casanova.

"No podem acceptar de cap manera que sigui el PSC, que mai ha condemnat i que defensa aquestes cultures alienes al món occidental que vomiten odi contra els homosexuals, les lesbianes i totes les dones, qui presenti aquesta moció oportunista i de cara a la galeria” –va sentenciar.

De forma unànime es van aprovar dues mocions a favor de reclamar millores ferroviàries a la ciutat i la implantació de l’administració electrònica municipal.   

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube