Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Contra el tracte de favor de CiU envers els immigrants

Contra el tracte de favor de CiU envers els immigrants

11/07/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya enlletgeix que CiU prohibeixi la celebració d’un berenar popular de veïns a la mateixa plaça on permet una mesquita il·legal i la seva ocupació a mans del col·lectiu musulmà

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya, Jordi Pere Casanova, denuncia que li ha estat denegada l'autorització per organitzar un berenar popular a l'emblemàtica Plaça dels Fanals, centre neuràlgic del nucli antic de la capital del Baix Ebre.

Casanova ha clamat contra la prohibició de celebrar aquest acte festiu impulsat per veïns de tota la ciutat, mentre l'equip de govern municipal (CiU) permet una mesquita il·legal en la mateixa plaça i l'ocupació, durant tot l'any, de la via pública per part del col·lectiu musulmà.

L’objectiu de la trobada era reivindicar la plaça dels Fanals com a indret emblemàtic del nucli històric de la ciutat i iniciar la seva recuperació per a l’ús i aprofitament dels veïns com a punt de trobada i passeig dels tortosins.

Casanova adverteix que “amb l’autorització o sense ella farem el berenar popular en aquesta plaça en una data propera, encara que l’haguem de portar de casa".

"No permetrem cap aixecada de camisa ni cap tipus de discriminació contra els tortosins", ha afegit el regidor.  

Enviar notícia per correo





  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube