Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "Que el PSC presenti mocions per defensar salaris, pensions i condicions laborals és una presa de pèl als ciutadans i un exercici de cinisme absolut"

09/12/2013 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Casanova recorda al PSC que van ser els socialistes els qui van ensenyar el camí de les retallades en els salaris dels empleats públics i les pensions

Tortosa | Redacció.- El grup municipal del PSC va fer el ridícul novament en presentar dues mocions defensant salaris dignes, pensions dignes i manteniment de condicions laborals.

El portaveu de Plataforma per Catalunya, Jordi Pere Casanova, els va recordar que "el primer govern que es va atrevir a congelar les pensions de la gent gran –l’any 2010-, a congelar els salaris dels funcionaris -empleats públics- i reduir-los després en un 5%, obrint així les portes a destrossar condicions i drets laborals adquirits després de molts anys de reivindicacions laborals, va ser el govern socialista del sr. Zapatero".

Casanova va sentenciar que aquestes mocions, a més de ser paper mullat, “no són més que un exercici de cinisme absolut, una presa de pèl als ciutadans i una total falta de memòria per la seva banda".

No va haver-hi resposta per part del PSC i les mocions van quedar rebutjades al no obtenir més que 7 vots favorables sobre un total de 21 -els seus propis i els d’ICV i ERC-.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube