Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Per la funció social de l'habitatge

Per la funció social de l'habitatge

13/02/2014 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

El grup municipal de Plataforma per Catalunya secunda imposar sancions a les entitats financeres que tinguin pisos buits

Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Jordi Pere Casanova, ha donat suport a la moció presentada per la PAH - Terres de l'Ebre per sancionar els bancs que tinguin pisos buits

Casanova ha argumentat quees tracta de fer complir una llei aprovada pel Parlament de Catalunya l’any 2007, i que per evidents interessos de totes les formacions que han tocat poder des de llavors –PSC, ICV i ERC amb el tripartit, i CiU- més endavant- mai s’ha respectat”.

També ha volgut recordat que “en tots els consells d’administració de les entitats financeres que han rebut diners públics per al seu sanejament, a més de nefastos gestors, hi havia polítics de totes les tendències i representants dels sindicats”.

El portaveu ha lamentat, però, que hi hagi sectors que vulguin instrumentalitzar entitats com la PAH a mode de trinxera política contra Plataforma per Catalunya. Malgrat això s’ha mostrat ferm en el suport a la moció.

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube