Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova: “la gran majoria dels ciutadans de les Terres de l'Ebre donen l’esquena a l’independentisme

Casanova: “la gran majoria dels ciutadans de les Terres de l'Ebre donen l’esquena a l’independentisme"

25/03/2014 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Fracàs absolut dels 3 actes organitzats per Somescola, les JERC i l’ANC


Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya al consistori de la capital del Baix Ebre, Jordi Pere Casanova, ha assenyalat el fracàs dels actes organitzats per entitats independentistes al municipi.

En aquest sentit ha manifestat que "l'acte convocat per Somescola dijous passat a la porta dels jutjats de la ciutat va ser un fracàs que fins i tot la premsa va ressaltar”.

Respecte la cadena humana per la independència, organitzada dissabte passat a la ciutat per les JERC, “no només va ser un altre sonat fracàs que no va aconseguir l'objectiu d'unir tots dos ponts de la ciutat, sinó que ni tan sols va arribar a cobrir la meitat del recorregut”.

En referència al “vermut per la independència", organitzat per l´ANC i amb la presència de Carme Forcadell, presidenta de l'entitat, va aplegar els mateixos assistents  que els anteriors actes més la comitiva de la senyora Forcadell".

El portaveu de PxC ha explicat que "hi ha un percentatge mínim d'independentistes a les nostres comarques que és el mateix de sempre.

“Tot i l'enorme manipulació de la premsa de les nostres comarques, la ràdio i la televisió pública catalanes, aquest percentatge es manté com sempre i a les nostres comarques, per molt que s'obstinin, no creix”.

Casanova va sentenciar que “la gran majoria dels ciutadans de les nostres comarques donen l’esquena a l’independentisme perquè és un tema que mai ens ha interessat”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube