Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Expulsió dels immigrants violents

Expulsió dels immigrants violents

11/06/2014 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Jordi Casanova denuncia el salvatge atac nocturn patit a mans de dos magribins que han causat danys al seu domicili


Tortosa | Redacció.- El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Jordi Casanova, ha presentat una denúncia arran del brutal atac del qual en va ser víctima el passat dimarts 10 de juny a mans de dos magribins.

Al voltant de les 23h 30 els agressors la van emprendre a pedrades contra les finestres del domicili del portaveu en requerir-los que posessin fi als crits que proferien a la sortida d’un locutori i que pertorbaven el descans nocturn al veïnat.

El resultat de l’atac va ser el de persianes i vidres del domicili del regidor trencats, a més de destrossar el parabrises d'un cotxe aparcat al carrer.

Casanova ha agrait l’actuació dels agents de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra per la professionalitat i les mostres de suport rebudes. Els agents van acudir a la trucada del regidor i van aixecar la corresponent acta d'inspecció al mateix domicili.

El regidor ha manifestat a l’alcalde la seva “repugnància pel covard i miserable atac portat a terme per dos magribins amb voluntat de causar lesions i provocar destrosses a una propietat privada".

Casanova ha manifestat estar-ne tip. "Fins a aquí hem arribat. La situació ha ultrapassat qualsevol límit raonable i la meva paciència s’ha esgotat”.

El portaveu ha assegurat que és impossible seguir ocultant l’evident problema d’incivisme, inseguretat  i convivència que implica la presència d’aquest col·lectiu, de qui ha dit que no poden seguir ocupant els nostres carrers, ans el contrari, han de ser expulsats de casa nostra.

Casanova ha apuntat contra la casta miserable i la seva permissivitat com a responsables d’aquesta aquesta invasió d’incívics i inadaptats, i ha advertit que es corre el risc de que els ciutadans acabin prenent-se la justícia per la seva mà davant la indefensió a la que estan exposats.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube