Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Casanova:

Casanova: "És del tot miserable que el govern municipal (CiU) ens torni a colar discursos polítics durant la Festa del Renaixement”

21/07/2014 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Jordi Casanova plantarà l’Ajuntament en l’acte d’inauguració del Taulell per haver-lo polititzat

Tortosa | Redacció.  El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre, Jordi Casanova, no acudirà a la inauguració del Taulell al Carrer prevista pel proper 25 de juliol.

Casanova, que ja va plantar l’Ajuntament a les Festes de la Cinta, ha reprovat la presència de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals Couturier, en l’obertura d’un dels actes de la Festa del Renaixement de Tortosa, al què hi assistirà convidada pel govern municipal (CiU).

El portaveu identitari ha reiterat que no presenciarà cap acte polititzat que se celebri dins dels esdeveniments festius de la ciutat, perquè “són uns actes que paguem tots i on no hi caben discursos polítics”.

Igualment ha recordat que Òmnium Cultural ha rebut, entre els anys 2005 i 2014, més de 12 milions d'euros de diners públics per mentir al poble català i tergiversar la història de Catalunya.

Casanova ha afirmat que aquesta senyora, a França, no podria atemptar contra la història del seu país de naixement, i pretén trencar el nostre amb els seus deliris rupturistes finançats amb els diners de tots els catalans.

El portaveu ha reprovat igualment els comportaments sectaris de l’entitat, en voler crear un llistat de bons i mals catalans. “No acudirem a donar la maneta ni a fer-nos petonets amb una senyora que pretén catalogar els catalans en funció de la seva ideologia”.

Casanova ha afirmat que “aquesta senyora no pot donar cap lliçó de catalanisme ni de catalanitat als tortosins; aquesta senyora no és ningú per, amb diners públics, rentar el cervell dels nostres ciutadans mitjançant la mentida i la manipulació constant i descarada. Si a més a més li afegim que tot això es produeix dins dels actes festius que paguem tots, és del tot miserable".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

PERIODISMEJUVENIL.CAT, 21/07/2014; "Mauriel Casals no pot donar cap lliçó de catalanisme als ciutadans" segons Jordi Casanova

EL RACÓ DEL SEMICERCLE POLÍTIC.- En referència a l'acte del dia 25, la inauguració del Taulell al carrer, el grup municipal de PxC no acudirà, com ja vam fer durant les passades Festes de la Cinta, a cap acte polític que se celebri dins dels actes festius de la ciutat. Uns actes que paguem TOTS i on no hi caben discursos polítics.

Vull recordar que la senyora Muriel Casals Couturier, nascuda a França, és la Presidenta de l'entitat Òmnium Cultural, una entitat que ha rebut, entre els anys 2005 -2014, més de 12 milions d'euros (Font: El Confidencial) de diners públics, diners de tots, per mentir al bon poble català i manipular la nostra història,
una història que ens pertany a tots. Així mateix, aquesta senyora que al seu país de naixement no podria atemptar contra la història del seu país, pretén trencar el nostre estat, un estat de tots, amb els seus deliris rupturistes - són els seus deliris, però els paguem tots amb els nostres diners - i té comportaments molt feixistes en voler crear un llistat de "bons catalans" (Font: Crònica Global) segons siguin afins a la seva aberrant ideologia.

El grup municipal de PxC no participarà en cap d'aquestes barbaritats i, evidentment, no acudirem a donar la maneta ni a donar petonets a una senyora que pretén catalogar als catalans. Aquesta senyora no pot donar cap lliçó de catalanisme ni de catalanitat als tortosins/es. Aquesta senyora no és ningú per, amb diners públics, rentar el cervell dels nostres ciutadans mitjançant la mentida i la manipulació constant i descarada. Si a més a més li afegim que tot això es produeix dins dels actes festius que paguem tots, és totalment miserable.

Jordi Casanova
Regidor per PxC a l'Ajuntament de Tortosa.
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube