Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Transparència en la gestió

Transparència en la gestió

20/02/2015 - Tortosa
COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA
Casanova, sobre l'escàndol que ha esquitxat la Policia local de Tortosa: "exigim responsabilitats polítiques a la regidora responsable del cos i al senyor alcalde com a màxim responsable municipal"

Tortosa | Redacció.- Avui s'ha fet pública la informació relativa a presumptes irregularitats d'una minoria d'agents de la Policia local de la ciutat relatives a la taxa de retirada de vehicles per la grua municipal.

El portaveu de PxC a l'Ajuntament de la ciutat, Jordi P. Casanova, informat del tema pel senyor alcalde i per l'inspector en cap de la Policia en dues reunions extraordinàries i urgents de la junta de portaveus celebrades en els últims dies, ha comentat, com ja va ressaltar en aquestes reunions: "des del grup municipal de PxC lamentem profundament que la corrupció hagi arribat a institucions tan prestigioses i exemplars com la Policia local de la ciutat. Entenem que un grup d'ovelles negres no poden representar ni representaran mai a la gran majoria d'una plantilla excepcional i a la que nosaltres sempre hem defensat i hem donat suport, de forma pública i privada".
Casanova ha afegit que més enllà de les actuacions judicials corresponents, respectant sempre la presumpció d'innocència dels agents implicats, exigim responsabilitats polítiques a la regidora responsable de la Policia local i al senyor alcalde, en ser el màxim responsable municipal".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube