Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Els mitjans de comunicació fracassen en intentar linxar PxC

Els mitjans de comunicació fracassen en intentar linxar PxC

02/03/2015 - Tortosa

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

La Justícia tira per terra el muntatge mediàtic orquestrat per danyar l’honorabilitat del portaveu Jordi Casanova


Tortosa | Redacció.- La Justícia no ha donat credibilitat als intents per part dels mitjans de comunicació d’imputar-li al portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Jordi Casanova, l’autoria d’un delicte contra els sentiments religiosos per l’atac a la nova mesquita del municipi que va tenir lloc el passat 20 de febrer.

Casanova ha convocat una roda de premsa al Col·legi de periodistes de les Terres de l’Ebre avui dilluns 2 de març per fer públic el contingut de la sentència absolutòria.

El portaveu ha manifestat que “l’escrit deixa en evidència a tothom qui, sense cap prova, l’havien imputat, jutjat i condemnat, en el que ha estat un muntatge mediàtic per enfonsar la meva honorabilitat i la meva reputació, així com la de Plataforma per Catalunya”.

Casanova ha fet una crida a tots els mitjans que es van afanyar a publicar acusacions sense cap mena de fonament per tal que notifiquin amb la mateixa celeritat i proporcionalitat la seva absolució.

Addicionalment ha anunciat que està “estudiant emprendre accions judicials contra els comissaris polítics del règim que, sense cap tipus de prova, han atemptat de forma miserable contra la meva reputació”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube