Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies municipals

Entrevista de Ràdio Tortosa

Entrevista de Ràdio Tortosa

16/04/2015 - Tortosa

ENTREVISTA DE RÀDIO TORTOSA

 Casanova: "el senyor Ferran Bel, alcalde de Tortosa (CiU), s'ha comportat com un prepotent, un cínic, ens ha faltat al respecte i ha estat un maleducat amb la seva majoria absoluta"

Casanova, que repetirà com a cap de llista, ha manifestat que confia a ampliar la representació de PxC al consistori

Tortosa | Redacció.- El portaveu i regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament, Jordi Casanova, ha passat pels micròfons de Ràdio Tortosa. 

En un espai en directe d’uns 40 minuts, Casanova ha fet balanç del present mandat, que finalitza el proper mes de maig, i ha destacat el lamentable corró que ha suposat per a la degradació de la ciutat la majoria absoluta de l’equip de govern amb l’alcalde convergent, Ferran Bel, al capdavant.

El portaveu ha carregat contra la situació d’abandonament i brutícia en què CiU ha submergit la capital del Baix Ebre. A més també ha denunciat l’estat lamentable de diversos carrers, que es troben en una situació lamentable.

També ha demanat que s'expliqui a la ciutadania com es pagaran les costoses piscines municipales projectades pel govern municipal, quan d'altra banda repeteix una i altra vegada que deixarà una Tortosa amb menys deutes.

Casanova ha advocat pel tancament de les mesquites il·legals de la ciutat per evitar la propagació del radicalisme i ha lamentat que s'utilitzi el monument de la batalla de l'Ebre com arma electoralista de la que els partits només s'enrecorden cada 4 anys.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube